Η MIT έχει τα δικά της Bayraktar TB2

9
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Στο πλαίσιο της πανηγυρικής ανακοίνωσης της Baykar Makina για τη συμπλήρωση 100.000 ωρών πτήσης από τα Bayraktar TB2, γίνεται γνωστό πως η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών, MIT, επιχειρεί τα δικά της Bayraktar TB2.

 

Σύμφωνα με το «Kokpit Aero», πρόκειται για τον δεύτερο τύπο ΜΕΑ που η MIT χρησιμοποιεί, μετά το ANKA-I. Το Bayraktar TB2 εντάχθηκε σε τουρκική υπηρεσία το 2014 και διακρίνεται σε δύο εκδόσεις: συμβατική και οπλισμένη.

 

Συνολικά έχουν παραδοθεί στην Τουρκία 86 Bayraktar TB2, εκ των οποίων φαίνεται ένα να έχει καταστραφεί. Πέρα από τη MIT, τον τύπο διαθέτουν ο Τουρκικός Στρατός, η Στρατοχωροφυλακή, το Τουρκικό Ναυτικό και η αστυνομία.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Epam Papas
Guest
Epam Papas

Αυτοί Bayractar και εμείς σουβλάκια στου Μπαϊρακτάρη…

Agamemnon
Member
Noble Member
Agamemnon

Και φωτογραφιες στους τοιχους για τα θυμομαστε…..

chikichiki
Member
Famed Member
chikichiki

Άτιμη ζωή, άλλοι έχουν οργανικά ΜΕΑ και άλλοι δεν έχουν λεφτά για ψηφιακούς κοριούς… https://defensegr.wordpress.com/2018/05/15/eyp-epikoinwnia-me-th-hacking-team/

George74
Member
George74

Πριν καν δούμε τούρκο στρατιώτη θα μας χτυπήσουν τα bayraktar, anka, bora κτλ. ότι έχουμε και δεν έχουμε. Γιατί αυτή είναι η (δειλή αλλά σωστή) στρατηγική της τουρκίας που βλέπουμε και στη Συρία. Γιατί να χαθούν ζωές αν τη δουλιά μπορούν να την κάνουν από μακριά και drones. Εκεί πηγαίνει το πράγμα, σε αέρα, θάλασσα και στεριά, βγαίνει οικονομικότερα, πιο έξυπνο και δε κινδυνεύουν ζωές. Για κανένα δικό μας Πήγασος reloaded 2.0 σκέφτετε κανείς; Ας κάνει για την αρχή κανά delivery σουβλάκια, τουλάχιστον να πετάει με φορτίο το γ@μμημένο.

katman
Guest
katman

αυτοι εχουν απο ολα και δικης τους παραγωγης,εμεις οι φτωχοι τιποτε!
φτωχοι πρωτιστος στο μυαλο.κριμα!

christos pratis
Guest
christos pratis

Όχι φιλε στις πολιτικές επιλογές………….και στα προεκλογικά επιδόματα που μοιράζονται αφειδωλα ενώ αν υπήρχε πολιτική βούληση θα έπιαναν τοπο στην ανάπτυξη αυτων των απλων συστημάτων……

katman
Guest
katman

συμφωνω απολυτα μαζι σου .-

frank
Guest
frank

Of course Editor missing the vital information purposefully that all the conventional TB2s converted to armed version.

Can
Guest
Can

MIT is involved in bombings of high Profile PKK leaders like in the video since last years.
So armed ANKA and BAYRAKTAR makes sense beside ANKA-I Version.

https://youtu.be/gQRNI6NDmAQ