ΙΜΙΑ 1996 – ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

12
2216
Μοιραστείτε το άρθρο
  • 107
  •  
  •  

ÂÑÁ×ÏÍÇÓÉÄÅÓ ÉÌÉÁ


Μοιραστείτε το άρθρο
  • 107
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Kimon
Guest
Κίμων

Δυστυχώς οι ιθύνοντες μια χαρά ξεχνώ…

Greg
Guest
greg

Δέν ξεχνώ. Μυαλό βάζω;

Ganesha_Mahesvari
Guest
Ganesha Mahesvari

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

Chris Ain.
Guest
Chris Ain.

Και όμως ξεχνώ και επιλέγω ξανά και ξανά εφιάλτες.

Νείλος
Guest
Νείλος

Τα Ίμια παραμένουν ανοιχτή πληγή στο Αιγαίο και η μεταδοτική τους νόσος απλώνενται σταδιακά σε ακατοίκητα και κατοικημένα νησιά σύμφωνα με του σχεδιασμούς κα τις ορέξεις της Τουρκίας. Και ως γνωστόν το μέλλον ανοίκει σε αυτόν που το «προετοιμάζει». Αν αμφιβάλετε ρωτήστε τους Πόντιους, τους Μικρασιάτες, τους Θρακιώτες, τους Κωνσταντινουπολίτες, τους Ίμβριους ,τους Τενέδιους, τους Κύπριους…

Tango Alpha
Guest
Tango Alpha

Μήπως θα έπρεπε να υπάρξει η χειμωνιάτικη έκδοση του άρθρου αν τα Ίμια γίνονταν ξανά αύριο το πρωί, πως θα αντιδρούσαμε καλύτερα;
Η καλοκαιρινή έκδοση αφορά την Κύπρο;

Tasos
Guest
Τάσος

Σαν Έλληνας πολίτης έχω το δικαίωμα να ανέβω επάνω στα Ίμια όπως μπορώ να κάνω σε οποιαδήποτε άλλη νησίδα ή βραχονησίδα του τόπου μου; Στο google maps αναγράφονται εδώ και χρόνια ως Ίμια Kardak ενώ όλα τα υπόλοιπα νησιά, νησίδες ή βραχονησίδες μας, αναγράφονται μόνο στα ελληνικά…Σίγουρα δεν ξεχνούμε αλλά το ερώτημα είναι τι κάνουμε από εκείνη τη νύχτα και μετά 23 χρόνια τώρα….

ΓΙΑΝΝΗΣ 1
Guest
ΓΙΑΝΝΗΣ 1

Aν προσπαθήσεις να πας να ανέβεις στα Ίμια το Λ.Σ θα σε σταματήσει λέγοντας σου ότι δεν απαγορεύεται να πας αλλά καλύτερα να μην πας.

Tasos
Guest
Τάσος

Το γνωρίζω φίλε μου! Ρητορικά το ερώτημα…

Giorgos T
Guest
Giorgos T

Εσύ, εγώ και οι όποιοι εμείς μπορεί να μην ξεχνάμε, αλλά σημασία έχει οι αρχές και οι διοικούντες να μην ξεχνάνε. Αυτοί όμως φαίνεται θυμούνται κατά το δοκούν.. Δηλαδή κατά πως βολεύει ψηφοθηρικά. Όλα τα άλλα είναι ιστορίες. Ο κοσμάκης απλά ακολουθεί… και οι συνέπειες ζυγώνουν. Αργά, αλλά ζυγώνουν.

Tasos
Guest
Τάσος

Στο συγκεκριμένο ντοκυμαντερ του ΡΙΚ υπάρχει καταγραφή της Κ/Φ Πυρπολητής όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι το ελληνικό άγημα στην ανατολική Ίμια υπέστειλε πρώτο την Ελληνική Σημαία ενώ το αντίστοιχο τουρκικό αργότερα….Θα μου πείτε λεπτομέρειες αλλά σε αυτές λένε κρύβεται ο διάολος…..

Tasos
Guest
Τάσος