ΙΜΙΑ 1996 – ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

12
2168

ÂÑÁ×ÏÍÇÓÉÄÅÓ ÉÌÉÁ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα Ίμια παραμένουν ανοιχτή πληγή στο Αιγαίο και η μεταδοτική τους νόσος απλώνενται σταδιακά σε ακατοίκητα και κατοικημένα νησιά σύμφωνα με του σχεδιασμούς κα τις ορέξεις της Τουρκίας. Και ως γνωστόν το μέλλον ανοίκει σε αυτόν που το «προετοιμάζει». Αν αμφιβάλετε ρωτήστε τους Πόντιους, τους Μικρασιάτες, τους Θρακιώτες, τους Κωνσταντινουπολίτες, τους Ίμβριους ,τους Τενέδιους, τους Κύπριους…

  2. Μήπως θα έπρεπε να υπάρξει η χειμωνιάτικη έκδοση του άρθρου αν τα Ίμια γίνονταν ξανά αύριο το πρωί, πως θα αντιδρούσαμε καλύτερα;
    Η καλοκαιρινή έκδοση αφορά την Κύπρο;

  3. Σαν Έλληνας πολίτης έχω το δικαίωμα να ανέβω επάνω στα Ίμια όπως μπορώ να κάνω σε οποιαδήποτε άλλη νησίδα ή βραχονησίδα του τόπου μου; Στο google maps αναγράφονται εδώ και χρόνια ως Ίμια Kardak ενώ όλα τα υπόλοιπα νησιά, νησίδες ή βραχονησίδες μας, αναγράφονται μόνο στα ελληνικά…Σίγουρα δεν ξεχνούμε αλλά το ερώτημα είναι τι κάνουμε από εκείνη τη νύχτα και μετά 23 χρόνια τώρα….

  4. Εσύ, εγώ και οι όποιοι εμείς μπορεί να μην ξεχνάμε, αλλά σημασία έχει οι αρχές και οι διοικούντες να μην ξεχνάνε. Αυτοί όμως φαίνεται θυμούνται κατά το δοκούν.. Δηλαδή κατά πως βολεύει ψηφοθηρικά. Όλα τα άλλα είναι ιστορίες. Ο κοσμάκης απλά ακολουθεί… και οι συνέπειες ζυγώνουν. Αργά, αλλά ζυγώνουν.

  5. Στο συγκεκριμένο ντοκυμαντερ του ΡΙΚ υπάρχει καταγραφή της Κ/Φ Πυρπολητής όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι το ελληνικό άγημα στην ανατολική Ίμια υπέστειλε πρώτο την Ελληνική Σημαία ενώ το αντίστοιχο τουρκικό αργότερα….Θα μου πείτε λεπτομέρειες αλλά σε αυτές λένε κρύβεται ο διάολος…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here