Και επίσημα Javelin για την Ουκρανία

6
An FGM-148 Javelin man-portable anti-tank missile is fired during the coordinated simulated assault at theAnti-Armor Workshop in Balti, Moldova, Dec. 12.The anti-armor attack integrated U.S. Marines with Moldovan soldiers with various weapons and within minutes the armored targets scattered throughout a vast impact area were blown to pieces by skilled shots from the participants.
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Οι Αμερικανικές Αρχές έχουν επισήμως συμφωνήσει την εξαγωγή του αντιαρματικού πυραύλου Javelin στην Ουκρανία, υπογραμμίζει το “Defense News”. Η ανακοίνωση είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της DSCA.

Η Ουκρανία θα προμηθευτεί 37 εκτοξευτές και 210 πυραύλους. Τα βλήματα θα προέλθουν από τα πλεονάσματα του Αμερικανικού Στρατού. Το κόστος της συμφωνίας προσεγγίζει τα $47 εκατομμύρια.

Διαβάστε επίσης

Οι ΗΠΑ στέλνουν τελικά Javelin στην Ουκρανία


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Gunner
Member
Gunner

Μήπως να ζητήσουμε κι εμείς μερικούς πυραύλους και εκτοξευτές;

Παῦλος Πιτσελᾶς
Member
Παῦλος Πιτσελᾶς

Να μια προσθηκη που θα πρεπει να ‘αναγκαστουμε’ να κανουμε αφου και η Τουρκια εχει ηδη παραγγειλει το συγκεκριμενο οπλικο συστημα.

p270
Member
p270

άκρως απαραίτητο

Gunner
Member
Gunner

Τα APS που θα έχουν τα Τουρκικά Άρματα στο μέλλον είναι το πρόβλημα και όχι ότι θα το αποκτήσουν και αυτοί. Με APS, τα τουρκικά άρματα έχουν δυνατότητα να αμυνθούν από όλα τα αντιαρματικά όπλα του ΕΣ. Πρέπει να κινηθούμε άμεσα αγοράζοντας TOW2B πυραύλους για για να εξοπλίσουμε τα Μ901 και Javelin ή και SPIKE για να εξοπλίσουμε τα τάγματα πεζικού του Έβρου.

tallyhogr
Guest

@παυλος: Θα σκεφτόμουν πως η απάντηση θα πρεπει να ειναι με κάτι πολυ καλύτερο. Spike NLOS. Να μην ξερουν απο που τους ηρθε.

ΓΑΤΑ
Guest
ΓΑΤΑ

Αλλη κατηγορια το spike nlos απο το Javelin