Ρωσικό Tu-95MS Bear «αναχαιτίζει» F-15 (βίντεο)

2
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Τα μάτια του πληρώματος σάρωναν τον ουρανό. Όλοι περίμεναν την στιγμή που θα έβλεπαν τα αντίπαλα μαχητικά –η αποστολή τους έπρεπε να ολοκληρωθεί. Ξαφνικά το είδαν, μόνο του μέσα στην απεραντοσύνη του ουρανού. «Ένα στα δεξιά, F-15» ακούστηκε ήρεμη η φωνή του ναυτίλου ενώ το πλήρωμα του ρωσικού ‘Bear’ τραβούσε πλάνα από την αναχαίτιση. Άλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά. Όμως κάθε φορά είναι σαν την πρώτη, ιδίως εάν υπάρχουν νέα μέλη στο πλήρωμα.

Μια ακόμη εκδρομή –μακράς ακτίνας– πάνω από την Θάλασσα της Ιαπωνίας και τον βορειοδυτικό Ειρηνικό για τα Tu-95MS και μια –ακόμη– αναχαίτιση για τα μαχητικά επιφυλακής της Ιαπωνικής Αεροπορικής Δύναμης Αυτοάμυνας. Όσο για τον τίτλο, αν κρίνει κανείς από το μοντάζ του βίντεο που ελήφθη από το ‘Bear’, οι Ρώσοι θα μπορούσαν να πουν ότι… έτσι έγινε, αυτοί ήταν που έκαναν την αναχαίτιση. Βέβαια θα έπρεπε πρώτα να έχουμε εξοικειωθεί με το ρωσικό χιούμορ! (Μέχρι τότε, μένουμε σπίτι κι απολαμβάνουμε Π&Δ)

Αλέξανδρος Θεολόγου

 


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

2
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
ArisJolly_Roger Recent comment authors

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jolly_Roger
Member
Famed Member
Jolly_Roger

@ Π&Δ,

Το βίντεο ΔΕΝ είναι ορατό (μία από τα ίδια με το πρόβλημα που υπήρχε;). Αν είναι δυνατό, να γράφετε το λινκ ως κείμενο για να μπορεί ο αναγνώστης να βλέπει το βίντεο.

Στην περίπτωση αυτή, το λινκ είναι https://www.youtube.com/watch?v=tVuwwyAMKfQ

Aris
Member
Noble Member
Aris

Σε iphone «παίζει» μια χαρά πάντος