Το 360 Invictus της Bell “εξαϋλώνει” ARMATA σε νέο animated βίντεο

6
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Kι ενώ ο διαγωνισμός για το “Μελλοντικό Επιθετικό Αεροσκάφος Αναγνώρισης” (Future Attack Reconnaissance Aircraft – FARA) του Αμερικανικού Στρατού είναι σε εξέλιξη, η Bell παρουσίασε μικρό βίντεο εμπορικής προώθησης του προτύπου ελικοπτέρου της “360 Invictus” στο οποίο καταστρέφει με πυρά εχθρικά προηγμένα ΤΟΜΑ και άρματα μάχης Τ-15 και T-14 της ρωσικής σειράς ARMATA.

Στο βίντεο παρουσιάζεται σκηνή μάχης μεταξύ αμερικανικών στρατευμάτων και “εχθρικών” όπου φαίνονται καθαρά προηγμένα ΤΟΜΑ Τ-15 και άρματα μάχης Τ-14, όταν οι μονάδες καλούν σε αεροπορική υποστήριξη που ανταποκρίνεται με τη μορφή των Bell INVICTUS.

Bell Invictus: θυμίζει κάτι από RAH-66 Commanche…

Στα κινούμενα σχέδια παρουσιάζονται οι ικανότητες του ελικοπτέρου να εμπλέκει πολλαπλούς στόχους, να κινείται με ταχύτητα και να διασυνδέεται με μονάδες στον αέρα και στην ξηρά. Γίνεται επίδειξη της ευελιξίας και της ικανότητας του INVICTUS να ανταποκρίνεται εύκολα στις απαιτήσεις του πεδίου μάχης και στη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας.

Σκηνή από το βίντεο, άρματα μάχης Τ-14 στην επίθεση (Πηγή: Bell Textron)

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί η επιλογή των οχημάτων της σειράς ARMATA σε αυτή την εμπορική προώθηση αφού τα ARMATA είναι υπερσύγχρονα ψηφιακά οχήματα και μόνον ρώσικα θα μπορούσαν να είναι.

Στο παρελθόν, παρόμοια εμπορικά βίντεο παρουσιάζουν την “εχθρική απεικόνιση” χωρίς διακριτικά και με υλικό σοβιετικής τεχνολογίας, αλλά λόγω της διασποράς όπλων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, τα παλιά σοβιετικά άρματα και αεροσκάφη θα μπορούσαν τυπικά να απεικονίζουν οποιαδήποτε δύναμη.

Σκηνή από το βίντεο, βαρύ ΤΟΜΑ Τ-15 της σειράς ARMATA (Πηγή: Bell Textron)

Το όχημα ARMATA παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία το 2015 και αναμένεται, βάσει των ανακοινώσεων της κατασκευάστριας Uralvagonzavod, να αρχίσει να παραδίδεται στον ρωσικό στρατό εντός του 2020.

Εντός του 2020 λέγεται τώρα πως θα παραδοθούν τα πρώτα Armata στον Ρωσικό Στρατό

Πηγή: Defence Blog


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

6
Leave a Reply

Please Login to comment
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
RBF69gdmastAthand.b Recent comment authors

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
d.b
Member
Noble Member
d.b

Μόλις πρόσεξα την μόνη εξαγωγή κινητηρων

d.b
Member
Noble Member
d.b

Το έψαξα και έμαθα ότι έχει μια κυρία μηχανή + Μια συμπληρωματική!!!!!!

RBF69
Member
Trusted Member
RBF69

Κάτι δηλαδή σαν τις βάρκες που έχουν μια μεγάλη κυρία εξωλέμβια και παραδίπλα έχουν και μια μικρή μηχανουλα για εφεδρική….

Athan
Member
Famed Member
Athan

Είναι λογικό. Eίδηση θα ήταν εάν εξαΰλωνε Leopard ή Abrams. Στην περίπτωση δε του ZTZ-99A θα έλιωναν τα πλήκτρα των ενδιαφερόμενων μέχρι να αναγνωριστεί ο “άγνωστος” Κινέζος. Συνεπώς συμπεραίνεται ασφαλώς πως το Armata έπεσε θύμα από την μία της πολιτικής ορθότητος και από την άλλη της αναγνωρισιμότητάς του. Καταραμένη διαφήμιση, καταραμένη προπαγάνδα. cry

gdmast
Member
Noble Member
gdmast

Στο σινεμά, ο οποιοσδήποτε σκηνοθέτης μπορεί να δείξει οτιδήποτε.
Στο πεδίο? Να το δούμε πρώτα και μετά το συζητάμε.

RBF69
Member
Trusted Member
RBF69

Ευσεβείς πόθοι. Κόσμος όμορφος ψηφιακά πλασμένος!