Φωτογραφίες: Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων ΠΙΝΔΟΣ

5
2475
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

«Άσκηση Συγκροτήματος Μηχανοκίνητου Λόχου Πεζικού (ΤΑΜΣ «ΠΙΝΔΟΣ») με ταυτόχρονη συμμετοχή Ενεργού Στρατού και Εθνοφυλάκων στο Πενταλώνι Ιωαννίνων:

Την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, παρακολούθησε την τελική φάση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατεύματος «ΠΙΝΔΟΣ» (Συγκρότημα Μηχανοκίνητου Λόχου Πεζικού κατά την Επίθεση), που πραγματοποιήθηκε στο Πεδίο Ασκήσεων «ΠΕΝΤΑΛΩΝΙ», με τη συμμετοχή προσωπικού και μέσων των Μονάδων της 33ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας/«ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΥΔΩΝΙΩΝ», της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας/«ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΧΟΥ ΔΙΑΛΕΤΗ» και του Τάγματος Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Καλπακίου.

Η άσκηση αυτή, την οποία παρακολούθησαν κάτοικοι και σχολεία της περιοχής, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της άριστης συνεργασίας μεταξύ του Ενεργού Στρατού και των Εθνοφυλάκων που έλαβαν μέρος.

Είμαστε υπερήφανοι για το μόνιμο προσωπικό, τους εθνοφύλακες και τους έφεδρους που συμμετείχαν, για το εξαιρετικά υψηλό τους φρόνημα, τον επαγγελματισμό, την αισιοδοξία και το πνεύμα νικητή που επιδεικνύουν σε κάθε τους δραστηριότητα.
Ενεργός Στρατός, Εφεδρεία και Εθνοφυλακή διασφαλίζουν την εδαφική μας ακεραιότητα.»

Πηγή: Εκπρόσωπος τύπου ΓΕΣ – επίσημη σελίδα FB.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
tallyhogr
Guest

Στην τελευταια φωτο με τον Αγιο Βασιλη σε παραλλαγη… ο αριθμός του ελικοπτέρου, γιατι εχει mosaic? Σουπερ απορρητο το Huey?

4Horsemen
Guest
4 Horsemen

Γουστάρω επιταγμένα Hilux με μυδράλια πάνω

tallyhogr
Guest

Εμείς και το ISIS.

Jolly Rogers
Guest
Jolly Rogers

Ο κόσμος προχωράει, η SOCOM και οι ST6 διεξάγουν πολύπλοκες επιχειρήσεις που εμείς ούτε καν μπορούμε να συλλάβουμε ως φιλοσοφία, κι αντί να διδασκόμαστε από τις κακές στιγμές μας και τα λάθη του παρελθόντος χαριεντιζόμαστε να προβάλουμε προς τα έξω ως “πρότυπο” τον γενειοφόρο “Κακαουνάκη” ντυμένο στρατιώτη στις απόκριες, τον χαρωπό side gunner κατευθείαν από τα 70ies και μερικούς αγρότες να στέκονται καμαρωτοί στις καρότσες παριστάνοντας τον Rambo με τις ταινίες του οποίου μεγαλώσαν. Για τους επίστρατους / εφέδρους / airsoft-αδες με τον ετερόκλητο ότι-να-ναι εξοπλισμό να καμαρώνουν ως γιούφτικα σκεπάρνια νομίζοντας πως “θα τσι φαμι ούλους τσι Τούρκοι λάχανου”…… Read more »

Lesalaut
Guest
lesalaud

Δηλαδή κινήθηκε μια διμοιρία της 33, μια της 34, άλλη μία των εθνοφυλακων, κι όλο αυτό άξιζε την επίσκεψη του ΑΓΕΣ???
Παίδες, ή τζάμπα ανησυχούμε και δεν υπάρχει εξωτερικός κίνδυνος, ή η ανώτατη ηγεσία πάσχει από αθεράπευτη μακαριότητα….