Επενδύσεις στο 304ΠΕΒ για τη βελτίωση υποστήριξης των Leopard 2

9
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Η εταιρεία HDVS S.A. θα παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης και βιβλιογραφίας στο προσωπικό του 304 ΠΕΒ, στο πλαίσιο υλοποίησης του υποπρογράμματος «Υποστήριξη Αρμάτων Τύπου LEO», με συνολική δαπάνη €270.300 άνευ ΦΠΑ.

 

Όπως εμφανίζεται στην «Διαύγεια», η εταιρεία θα παράσχει σε ομάδες του τεχνικού προσωπικού εκπαίδευση 4ου – 5ου Κλιμακίου στη συντήρηση-επισκευές ακραίων μεταδόσεων αρμάτων Leopard 2A4/A6HEL, στη συντήρηση-επισκευές χειροφρένων ακραίων μεταδόσεων αρμάτων Leopard 2A4/A6HEL, στη συντήρηση-επισκευές υδραυλικών χειροφρένων ακραίων μεταδόσεων αρμάτων Leopard 2A4/A6HEL και στη συντήρηση-επισκευές βοηθητικού κινητήρα άρματος Leopard 2A6HEL, με την χρήση δοκιμαστηρίων και την παροχή της αντίστοιχης βιβλιογραφίας.

 

Επιπλέον, στις 31 Αυγούστου 2018 ανατέθηκε στην εταιρεία «Defenco AE» η προμήθεια πελμάτων ερπυστριών για αυτοκινούμενα πυροβόλα PzH 2000 των 155mm. Το κόστος του υποπρογράμματος φθάνει τα €73.600 άνευ ΦΠΑ.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
montif74
Member
montif74

Τι έγινε ρε παιδιά? Πολύ υποστήριξη και fos τώρα τελευταία. Κάνουμε επιτέλους τα εύκολος εννοούμενα ?

giannisths
Member
giannisths

Συμβόλαια αξίας 270000 και 73000 ευρώ αντίστοιχα….εξοπλιστική φρενίτιδα επικρατεί στον στρατό….

Π. Ν. Β
Guest
Π. Ν. Β

Είναι θετικό που πάλι, σταδιακά, οι συμβάσεις υποστήριξης δεν εντυπωσιάζουν. Αλλά μέχρι και πριν ~3 χρόνια δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα όμως, εξού και η τραγική κατάσταση πολλών συστημάτων των ΕΔ

ivychris
Guest
ivychris

Αφήστε τα παραμύθια.
Το Καλοκαίρι του 2014 πάρθηκε κυβερνητική απόφαση & εγκρίθηκε από την Επιτροπή της Βουλής για 42, για 42, για 42 (έτσι για να το χωνέψεις) προγράμματα & υποπρογράμματα.
3 χρόνια τώρα έχει γίνει ένα μηδενικό, οι δε προμήθειες από τα Αμερικανικά πλεονάσματα αποτελούν αποφάσεις προηγουμένων ηγεσιών των ΕΔ.
Ακριβώς ούτε για δείγμα…

Π. Ν.B
Guest
Π. Ν.B

Αν μετράμε τι έχει εγκριθεί κατά καιρούς από το ΚΥΣΕΑ (FREMM, Eurofighter, Abrams, BMP-3, κλπ) θα έπρεπε να ήμασταν Κατάρ… smile

bc59
Guest
bc59

Στον τοίχο γράφει “Σκέψου πριν αποφασίσΗς”; Μας έβγαλαν το μάτι…..

EVRIPIDES
Guest
EVRIPIDES

Ελπίζω να γνωρίζεις πότε δημιουργηθηκε το εργοστάσιο. 1972…. Τότε μιλούσαν και έγραφαν στην καθαρεύουσα…..

Manolis
Member
Manolis

Πολυ σωστα. Και οπως πολλα πραγματα στον ΕΣ, ετσι και η επιγραφη εχει μεινει στο 1972.

EVRIPIDES
Guest
EVRIPIDES

Όντως. Όμως ήταν μπροστά από την εποχή τους