Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της 337Μ στην 1η Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος του TLP 2019

2
1524
Μοιραστείτε το άρθρο
  • 81
  •  
  •  

Ολοκληρώθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2019 η συμμετοχή της 337Μ στην 1η Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος για το έτος 2019 του Tactical Leadership Programme (TLP), στην αεροπορική βάση Los Llanos, στο Albacete της Ισπανίας. Η παρουσία της Μοίρας είχε ξεκινήσει σε αυτήν στις 11 Φεβρουαρίου και για το σκοπό αυτό μεταστάθμευσαν από την 110 ΠΜ τέσσερα μαχητικά F-16 BLK 52+ με ανάλογο ιπτάμενο και τεχνικό προσωπικό.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΑ, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, η 337Μ ανέλαβε αποστολές σύμφωνες με την αποστολή της Μοίρας τόσο σε Εθνικό όσο και σε Νατοϊκό πλαίσιο, με σκοπό την εξοικείωση και τη συνεργασία όλου του προσωπικού, σύμφωνα με τα πρότυπα και τις διαδικασίες του ΝΑΤΟ. Στην εν λόγω εκπαιδευτική σειρά συμμετείχαν οι Πολεμικές Αεροπορίες της Ισπανίας με αεροσκάφη EF-18, της Γαλλίας με αεροσκάφη Rafale, του Βελγίου με F-16MLU, της Ιταλίας με EF2000 Eurofighter, της Γερμανίας με αεροσκάφη TORNADO και των ΗΠΑ με αεροσκάφη F-15 Strike Eagle.

 

Οι ιπτάμενοι της 337Μ πρώτευσαν τόσο σε συλλογικό όσο και προσωπικό επίπεδο, στους τομείς της εκπαίδευσης, μεταξύ των πληρωμάτων των χωρών που συμμετείχαν σε αυτήν

 

337Μ: Να γιατι τα “Φαντάσματα” της ΠΑ βρέθηκαν στην κορυφή της νατοικής ασκησης TLP 2019-1


Μοιραστείτε το άρθρο
  • 81
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
airman
Guest
airman

Μπραβο στα παληκαρια μας (δειχτε τους τι τους περιμενει)
Μισθο βουλευτη στους πολεμιστες (οχι στα λαμογια)

PeterGr
Guest
PeterGr

Proud to be ghost