Και το όνομα αυτού… A320M3!

11
2032
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Η Airbus Defence & Space προχωρά την προώθηση του A320 για την κάλυψη των μελλοντικών απαιτήσεων ευρωπαϊκών χωρών στον τομέα των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας, ιδιαίτερα της Γαλλίας και της Γερμανίας, τονίζει το «FlightGlobal».

 

Η εταιρεία προτείνει γι’ αυτό το ρόλο το A320M3, μια εξειδικευμένη έκδοση του Α320 με σπονδυλωτό εξοπλισμό πολλαπλών αποστολών, όπως της έγκαιρης προειδοποίησης, της συλλογής πληροφοριών, της επιτήρησης, της παραδοσιακής και ηλεκτρονικής αναγνώρισης. Πέρα από τις δύο μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, το A320M3 έχει και ελληνικό χρώμα, αφού η χώρα μας υπέγραψε στις 29 Ιουνίου 2017 LoI με άλλες πέντε χώρες-κράτη του ΝΑΤΟ (Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία και Τουρκία) για τη δυνητική κοινή ανάπτυξη ή κοινή προμήθεια αεροσκάφους ανθυποβρυχιακού ρόλου, επιτήρησης και αναγνώρισης). Τυχόν επιλογή του Α320Μ3 από τη Γαλλία και τη Γερμανία θα μπορούσε να συμπαρασύρει και τις υπόλοιπες χώρες στην αγορά του…


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Iomar
Guest
Μάριος

Καλημέρα,

Διερωτούμαι γιατί το 320 αντί της νέας προσθήκης στην οικογένεια, του 220.

Αυτό είναι μικρότερο, ελαφρύτερο, πιο σύγχρονο και οικονομικό, και θα μπορούσε να εξελιχθεί με μικρότερο κόστος και για άλλους ρόλους (δες έγκαιρη προειδοποίηση) προς κάλυψη αντίστοιχων αναγκών.

Άσε που θα ήταν μεγάλο το δέλεαρ για να το επιλέξει και ο Καναδάς για την ανάγκη αντικατάστασης των P3.

Alexandros Lekkas
Guest

Το 320 M3 θα γίνει ο αντίπαλος του P8, το 220 μπορεί να παίξει στην κατηγορία ATR-72

Aris
Guest
Άρης

Το με τι λεφτά θα τ´αγοράσουμε εαν και εφόσον;
Δεν είναι και λίγο μεγάλο για εμάς και άσε που θα θέλει και την μισή ΠΑ για HVA protection αν επιχειρεί και ανατολικά της Ρόδου…

FOX
Guest
FOX

Καλά όλα αυτά αλλά εμείς κάναμε άλλη επιλογή και επιπλέον μπορούμε να βγάλουμε με μικρότερο αεροσκάφος… falcon MPA ή Saab swordfish

ΓΙΑΝΝΗΣ 1
Guest
ΓΙΑΝΝΗΣ 1

Αυτό το αεροπλάνο όπως και το Ρ-8 Poseidon είναι για μεγάλες χώρες (HΠΑ, Ινδία, Αυστραλία, Αγγλία, Νέα Ζηλανδία) που θέλουν να επιχειρούν σε μεγάλες θάλασσες. (βλέπε και Ωκεανούς)
Η προτίμηση του Π.Ν ήταν το βραζιλιάνικο Ρ-99. Έτσι θα υπήρχε ομοιοτυπία με τα 6 Eμπραέρ της Π.Α. (σε ότι αφορά το αεροπλάνο και όχι τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό τους)

tsimuha
Guest
tsimuha

‘Τυχόν επιλογή του Α320Μ3 από τη Γαλλία και τη Γερμανία θα μπορούσε να συμπαρασύρει και τις υπόλοιπες χώρες στην αγορά του…”

Σε Revell η σε Ιtaleri;

tallyhogr
Guest
tallyhogr

Να σε δω αν θα κοροιδευεις οταν θα το αποκτησει η Ελβετια…

MaxRomana
Guest
MaxRomana

…. πολύ ακριβά και gourmet kit τα προαναφερόμενα. Για κάνα matchbox το βλέπω και αυτό στην 1:144 !!!!!

Card image
tallyhogr
Guest
tallyhogr

Μα καλα, δεν χώσαμε λεφτά στα Παπαθρι? Τι μας απασχολει ενα ακομα μεγαλυτερο Α320? Κυνηγι του κοκκινου Οκτωβρη στο Αιγαίο θα κάνουμε?

ΓΙΑΝΝΗΣ 1
Guest
ΓΙΑΝΝΗΣ 1

Σου είπε κανείς ότι μας ενδιαφέρει να το αγοράσουμε ??

Γιώργος
Guest
Γιώργος

Το Cseries θέλει πολύ καιρό για να γίνει αξιόπιστο ειδικά σε θέματα κινητήρων.Το ότι άλλαξε όνομα δεν λύθηκαν τα προβλήματα τα οποία είναι πολλά.Καλό πρόγραμμα αλλά στα βήματα του Q400 από προβλήματα.