Αμερικανικά Abrams εξοπλισμένα με APS Trophy βρίσκονται στην Ευρώπη

3
1636

Τα πρώτα άρματα μάχης M1 Abrams του Αμερικανικού Στρατού που διαθέτουν το APS Trophy έχουν ήδη αναπτυχθεί στην ευρωπαϊκό φακό, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που έχουν εμφανισθεί στο Διαδίκτυο.

 

Ο Αμερικανικός Στρατός έχει προχωρήσει στη συγκεκριμένη κίνηση για να πετύχει αύξηση της παρεχόμενης προστασίας στα τανκ και τα πληρώματά τους απέναντι σε εχθρικά κατευθυνόμενα βλήματα. Το Trophy είναι κατά κόρον εγκατεστημένο σε ισραηλινά τεθωρακισμένα Merkava Mk4 και Namer. Το σύστημα έλαβε το «βάπτισμα» του πυρός κατά την ισραηλινή εισβολή στη Λωρίδα της Γάζας το καλοκαίρι του 2014.

Notify of
Ranger
Guest
Ranger
Offline

Λογω του επείγοντος η εφαρμογη δεν ειναι τοσο καλη οπως αντιστοιχα στο merkava 4 αλλα εχω την εντύπωση οτι η συλλογη ειναι προσθαφαιρουμενη.

Δειτε την αντιστοιχη εφαρμογη στην εκδοση τομα του nammer https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSv3aHBTtxQNCqucHEFo4WMDIOQu4sSyslmeJRdWkNoiOFd6Q

Νικος
Guest
Νικος
Offline

Οντως ογκωδες στο Μ1,

Ulysses
Guest
Ulysses
Offline

Άχαρο, αλλά φαίνεται πως είναι προσωρινό, για λίγα χρόνια , μέχρι να ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του MAPS (Modular Active Protection System).

Πάντως AESA φαίνεται πως θα έχουμε παντού. Σε κράνος μόνο δεν έχω δει καμιά εφαρμογή smile