Νέο συγκλονιστικό βίντεο από τη σημερινή εναέρια σύγκρουση των δυο εκπαιδευτικών Hawk στην Ινδία

4
3950
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Νωρίτερα σας μεταφέραμε την είδηση πως δυο εκπαιδευτικά αεροσκάφη Hawk χάθηκαν σε ένα ατύχημα όταν συγκρούστηκαν στον αέρα κατά την διάρκεια μίας αεροπορικής επίδειξης πριν λίγες ώρες, στα πλαίσια της έκθεσης αμυντικού υλικού Aero India στην Μπανγκαλόρη.

Πριν λίγο, κυκλοφόρησε ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο, που κατέγραψε καρέ καρέ το περιστατικό. Ο ένας εκ των δυο πιλότων, είναι επιβεβαιωμένα νεκρός.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
G-164g ag-cat
Guest
G-164g ag-cat

Ο ανάποδα δεν μπόρεσε να τη γλυτώσει. Κρίμα.

Γιώργος
Guest
Γιώργος

Τώρα τι να πούμε για βασικούς κανόνες ασφάλειας σε μια Αεροπορία με τέτοιους ρυθμούς απωλειών. Δηλαδή οι Blue Angels είναι χαζοί που δεν βάζουν το ένα F-18 πάνω από το άλλο στον αντίστοιχο ελιγμό, αλλά διατηρούν οριζόντιο διαχωρισμό (σε τέτοια γωνία που να μην το καταλαβαίνει ο θεατής). Αν αυτό είχε τηρηθεί, τότε δεν θα υπήρχε τουλάχιστον η σύγκρουση. Επειδή είναι slow motion δεν ξέρω αν θα την γλίτωνε ο “ανάστροφα” γιατί δεν ξέρω αν είχε επαρκή ταχύτητα και πλήρη έλεγχο, αλλά τουλάχιστον θα είχε μερικά έξτρα δευτερόλεπτα να αντιδράσει. Τραγικό το γεγονός για να γράφεις αστεία, αλλά φαίνεται ότι… Read more »

x-m
Guest
x-m

Για μια αεροπορία που δεν έχει λύσει τα απολύτως βασικά , οι αεροπορικές επιδείξεις είναι περιττή πολυτέλεια.

AlxPorto
Guest
Πορτοκάλης Αλέξανδρος

Ξέρω, (κατά)μαυρο το χιούμορ, αλλά σας το είχα πει πριν λίγα χρόνια πως οι χειριστές του εν λόγω σμήνους πρέπει να εκτινάσσονται στο τέλος…
Σοβαρά, τι να πει κανείς. Άλλο ένα δυστύχημα στην Ινδία και δεν θα είναι το τελευταίο