“Ενεργοποιείται” με πτήσεις 7 εταιρειών ο Κρατικός Αερολιμένας Νέας Αγχιάλου Μαγνησίας για το 2019

2
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Τουλάχιστον επτά (7) διαφορετικές εταιρίες θα χρησιμοποιούν φέτος τον Αερολιμένα της Αγχιάλου για πτήσεις από / προς Ευρώπη αλλά και Ισραήλ.

Έτσι, πέραν των εταιριών που ήδη διενεργούν πτήσεις Charter (Transavia, TUI Fly, Austrian, Enter Air, TUS Air) προστίθενται και η Condor με πτήσεις από /προς Dusseldorf & Μόναχο καθώς και η EasyJet με πτήση από / προς London Gatwick. Οι πτήσεις αυτές θα διενεργούνται δυο φορές την εβδομάδα.

Οι συγκεκριμένες πτήσεις αφορούν στην καλοκαιρινή περίοδο (κάποιες ξεκινούν από 4 Μαΐου) και το πρόγραμμα αναμένεται να οριστικοποιηθεί εντός των ημερών.

 

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Do the mΑΤΗ»!


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
G-loc
Member
Active Member
G-loc

Μιας και είναι επίκαιρο,λόγω της ψήφισης τροπολογίας για χορήγηση του επιδόματος Eurocontrol και στους στρατιωτικούς μετεωρολόγους, θα ήθελα να επισημάνω ότι το “κουπί” θα το τραβήξουν και φέτος (όπως κάθε χρόνο) και οι στρατιωτικοί ελεγκτές. Με πτυχίο που εκδίδεται από την ΥΠΑ,κάνοντας την ίδια δουλειά όπως και οι πολίτες συνάδελφοί τους, το κράτος τους αρνείται την ίση μεταχείριση.Πάγιο αίτημα των στρατιωτικών ελεγκτών σε μονάδες που εξυπηρετούν και πολιτική κυκλοφορία είναι η απόδοση και σε αυτούς του επιδόματος Eurocontrol. Σημειωτέον ότι τα χρήματα αυτά δεν επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό μιας και προέρχονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει… Read more »

evo_ii
Member
Noble Member
evo_ii

Υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με την έλλειψη συμφωνίας (ίσως συμβατικού τύπου;) μεταξύ ΥΠΑ και ΠΑ, η οποία θα ρύθμιζε όλες τις περιπτώσεις παροχής υπηρεσιών από τον ένα φορέα στον άλλον (η μετεωρολογικής φύσεως υπηρεσίες καθώς και η συντήρηση των μετεωρολογικών συστημάτων σε πολιτικά αεροδρόμια είναι ένα άλλο παράδειγμα). Κάτι τέτοιο βέβαια θα απαιτούσε συνεργασία σε επίπεδο υπουργείων…