Τα αμερικανικά μαχητικά stealth επιστρέφουν προσεχώς στην Ευρώπη

2
1346

Πριν τελειώσει το καλοκαίρι, αμερικανικά μαχητικά stealth θα αναπτυχθούν στην Ευρώπη, μεταδίδει το «Popular Mechanics». Άγνωστο όμως είναι πιο. Το F-22 ή το F-35;

 

Αυτή τη στιγμή σε αμερικανικές βάσεις στην Ευρώπη επιχειρούν μαχητικά της λεγόμενης 4ης γενιάς, όπως τα F-15C/E και F-16C/D. Τα μαχητικά stealth F-22 και F-35, που ανήκουν στην 5η γενιά, θα επιτρέψουν τη διατήρηση της τεχνολογικής υπεροχής για τη Δύση, συμπληρώνοντας τις ικανότητες των μαχητικών προηγούμενης γενιάς.

 

Η παρουσία των F-22 και F-35 στην Ήπειρό μας δεν είναι κάτι άγνωστο, αλλά η ανάπτυξή τους σε ευρωπαϊκές χώρες είχε προσωρινό χαρακτήρα.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ “ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ” ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΑΣΗ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΕΚΕΙ.. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΒΑΣΗ ΕΔΩ! ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΣΟΥΔΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΣΗ DRONES ΒΟΡΕΙΑ..ΕΕ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ. ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΗΚΩΝΟΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ F-16 ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ-ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΕΛΕΤΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΤΥΧΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥΣ..ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΕΦΤΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ F-35 ΜΕ ΚΟΙΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  2. Η παρουσία S-400 στο ρωσικό θύλακα του Καλίνινγκράντ δε δημιουργεί παρόμοια (και μεγαλύτερα) προβλήματα όπως η απόκτηση των S-400 από την Τουρκία; Μαχητικά stealth που θα αναπτυχθούν στις Βαλτικές χώρες και σε μεγάλο τμήμα της Πολωνίας θα παρακολουθούνται από Ρωσικά συστήματα ραντάρ.

Comments are closed.