ισραηλινά οπλισμένα τεθωρακισμένα οχήματα για την αστυνομία των Φιλιππίνων

6
817
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Η κοινοπραξία των ισραηλινών εταιρειών Stone of David Corporation και GAIA Automotive Industries Ltd. Εξασφάλισε μία παραγγελία για 16 τεθωρακισμένα οχήματα τύπου Amir  MPAPC (Τεθωρακσιμένο Όχημα Μεταφοράς Προσωπικού Πολλαπλού Ρόλου – Multi-Purpose Armored Personnel Carrier) για την Δύναμη Ειδικής Δράσης της Εθνικής Αστυνομίας των Φιλιππίνων (PNP).

Η εταιρεία Stone of David Corporation ανακοίνωσε το γεγονός στην σελίδα της στο FB δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με το συμβόλαιο που υπέγραψε ο αστυνομικός διευθυντής PNL-SAF Νόλι-Ταλίνιο.

Συγκεκριμένα, βάση του συμβολαίου η εταιρεία προμηθεύσει την συγκεκριμένη μονάδα με δύο οχήματα MPAPC με κινητή ράμπα εφόδου, επτά οχήματα MPAPC με τηλεχειριζόμενο σταθμό πολλαπλών όπλων (RCWS), πολυβομβιδοβόλο 40 χλστ. και πολυβόλο βαρέως τύπου 0.50 με μία ανταλλακτική κάνη. Επιπλέον θα παραδοθούν επτά οχήματα MPAPC με σταθμό RCWS και πολυβόλο βαρέως τύπου 0.50 και μία ανταλλακτική κάνη.

Εκτός αυτών θα παραδοθούν 103.000 βλήματα για τα πολυβόλα 0.50 σε ταινία, 7.000 βομβίδες 40 χλστ. και και 6 συλλογές ρυμούλκησης.

Η αξία του συμβολαίου για τα οχήματα αυτά με τον οπλισμό τους ανέρχεται στα 596.344.000 πέσο Φιλιππίνων (περίπου 9,9 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το έργο έχει εγκεκριμένο προϋπολογισμό 618.213.470 πέσο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου Rodrigo Duterte στο Ισραήλ και την Ιορδανία τον Σεπτέμβριο του 2018, μεταξύ των συμφωνιών που υπογράφηκαν είναι και το Μνημόνιο Συμφωνίας (ΜοΑ) μεταξύ της Stone of David Corporation και της Gaia Automotive Industries Ltd. για συνεργασία σχετικά με την εμπορία και προώθηση τακτικών οχημάτων, συμπεριλαμβανομένης και μεταφοράς τεχνολογίας.

Ο Ντουτέρτε προσφέρει φιλιππινέζους στρατιώτες στην Ιορδανία εναντίον του ISIS


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Dimitris
Guest
Dimitris

Οχηματα αυτης της κατηγοριας επρεπε ν ειχε ηδη η Ελληνικη αστυνομια.

antonis
Guest
antonis

Ας πάρουν πρώτα κανένα καινούργιο περιπολικό και μετά βλέπουμε και τους μουσουλμάνους αντάρτες στα βουνά μας.

Shadowfax
Guest
Shadowfax

Ένα άλλο εντυπωσιακό AFV που παρουσίασαν οι Ισραηλινοί φέτος ειναι το Mantis…
https://www.israeldefense.co.il/en/node/34442

Αλέξανδρος
Guest
Αλέξανδρος

Ποιό πολύ σε lego μου κάνει αυτό το όχημα!

Κώστας
Guest
Κώστας

Μου αρεσε το “βαρελι”…..ο δαίμων του google translate….