Παρακολούθηση Επιχειρησιακών Δραστηριοτήτων Ενόπλων Δυνάμεων από τον ΥΕΘΑ Ευάγγελο Αποστολάκη (Βίντεο)

4
981
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης παρακολούθησε από τη Φρεγάτα ΨΑΡΑ τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 δραστηριότητες επιχειρησιακής εκπαίδευσης του Πολεμικού Ναυτικού στην ευρύτερη περιοχή Σαρωνικού κόλπου. Όπως ανακοινώνει το Υπουργείο, τον ΥΕΘΑ συνόδευσαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου και ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ.

 

Αφού συνεχάρη τους Κυβερνήτες και τα πληρώματα όλων των συμμετεχουσών μονάδων, για το υψηλό ηθικό, τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητά τους, ο ΥΕΘΑ σε δήλωση: διαπίστωσε την ποιοτική υπεροχή του προσωπικού, που δίνει τον καλύτερό του εαυτό προσφέροντας ύψιστο εθνικό έργο. Χάρη στην αδιάκοπη προσπάθειά του και υπό αντίξοες πολλές φορές συνθήκες, κατορθώνει καθημερινά να φέρει σε πέρας την υψηλή αποστολή του σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Ο Υπουργός τόνισε ότι βασική επιδίωξη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αποτελεί η συνεχής μέριμνα για το προσωπικό. Παράλληλα, επισήμανε ότι παρατηρείται ένα ασταθές περιφερειακό περιβάλλον, γι’ αυτό και αποτελεί ύψιστη εθνική προτεραιότητα η ανάδειξη του ρόλου της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας και εγγυητή της ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Digenis
Guest
Digenis

Απαγορευετε το καπνισμα ? Χρειαζετε να το γράψουν με μεγαλα γραμματα να μην καπνίζουν μεσα στη φρεγάτα ?

NikolakiEfentis
Guest
Νικολάκη Εφέντης

“ο ΥΕΘΑ σε δήλωση: διαπίστωσε την ποιοτική υπεροχή του προσωπικού, που δίνει τον καλύτερό του εαυτό προσφέροντας ύψιστο εθνικό έργο. Χάρη στην αδιάκοπη προσπάθειά του και υπό αντίξοες πολλές φορές συνθήκες, κατορθώνει καθημερινά να φέρει σε πέρας την υψηλή αποστολή του σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. ”

Παρακαλώ την Π&Δ να παραθέσει επίσης τί έλεγε ο κος ΥΠΕΘΑ όταν ήταν Α/ΓΕΕΘΑ για το θέμα – για πόσο δηαλδή μπορούσε να το κάνει αυτό το προσωπικό…

Δυστυχώς θλιβερή κατάσταση…

Φυσικά για το 1 Δις για κάλυψη άμεσων αναγκών (στην Επιτροπή Άμυνας μετά την απαγωγή των 2 στρατιωτικών) ούτε λόγος…

Spirit
Guest
Spirit

Καμιά κουβέντα για τον εκσυγχρονισμό τους ακούστηκε ή δεν ασχολείται με τέτοιες λεπτομέρειες;

adpanos
Guest
adpanos

Τι σαπάκια είναι αυτά που βλέπω στην φρεγάτα Σαλαμις ;

Σαν να έχει βαρέσει σε προβλήτα ένα πράγμα … Με τις πάντες την πηγαίνουν ;

Κρίμα γιατί και αυτό το πλοίο δείχνει τα χρονάκια του ….