Επίσκεψη Ευάγγελου Αποστολάκη στη Γαλλική Φρεγάτα LANGUEDOC

4
2528
Μοιραστείτε το άρθρο
  • 17
  •  
  •  

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης παρέστη, κατόπιν πρόσκλησης του Πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα Christophe Chantepy, σε εθιμοτυπική εκδήλωση στις 17 Απριλίου 2019 στη γαλλική φρεγάτα LANGUEDOC, που ελλιμενίζεται στον Πειραιά από τις 13 έως τις 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Α/ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, ο Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης και ο Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης.

 

Στον χαιρετισμό του, ο ΥΕΘΑ εξέφρασε την θλίψη του για την πυρκαγιά στην εκκλησία της Παναγίας των Παρισίων και έπλεξε το εγκώμιο των σχέσεων Ελλάδας-Γαλλίας. Επίσης υπογράμμισε την επιθυμία του για περαιτέρω προαγωγή των διμερών σχέσεων και έθεσε σε πολύ υψηλή προτεραιότητα την αναβάθμιση των αμυντικών σχέσεων Αθήνας-Παρισιού.

 

Τρία πλοία στον Πειραιά


Μοιραστείτε το άρθρο
  • 17
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Kimon
Member
Famed Member
Kimon

Ας επισκεφτεί και το αμερικανικό πλοίο, ποιο πολύ θα το ήθελα στο Π.Ν. πιο ετοιμοπόλεμο είναι..

Nestoras
Member
Noble Member
Nestoras

Ένα εξαιρετικό πλοίο, για εμάς απλησίαστο!
Οφθαλμόλουτρο και εμείς και με όλο το σεβασμό, οφθαλμόλουτρο και ο Υπουργός. Η μόνη διαφορά ότι εκείνος μπορεί να το δει από μέσα ζωντανά, εμείς από απόσταση και απέξω!
Επειδή όμως ήταν μόλις προ λίγων μηνών εν ενεργεία αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων, είμαι σίγουρος ότι ακόμα και αν δεν μπορεί, θα ήθελε 10 φορές περισσότερο από εμάς να είχαμε 4-6 φρεγάτες τέτοιων δυνατοτήτων!

Onair
Guest
Onair

Τσάμπα ο κόπος των Γάλλων αν νομίζουν ότι θα καταφέρουν κάτι με PR.
Αλλά καλό κάνουν κάτι τέτοια γιατί θα μας φέρουν νωρίτερα τις ΑΒ.

Devilakos
Member
Devilakos

Νομίζω έχεις πιο πολλές πιθανότητες να δεις μια παρκαρισμένη Lamborghini στο γκαράζ σου, παρά Arleigh Burke ελληνικό. Η μόνη περίπτωση για να γίνει κάτι τέτοιο θα είναι όταν θα πρέπει να το χρησιμοποιήσεις σε ένα γενικευμένο πόλεμο με την Τουρκία, με την Τουρκία εκτός ΝΑΤΟ, με τη Ρωσία να πολεμάει στο πλάι της και αν και εφόσον οι Αμερικανοί έχουν συμφέροντα να κερδίσεις εσύ.. Άρα, τι χρώμα θέλεις τη Lamborghini;;