Η Aquila Aviation σχεδιάζει τη δημιουργία εργοστασίου στην Τουρκία

5
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Η Aquila Aviation, μια τουρκική εταιρεία με έδρα στη Γερμανία, σχεδιάζει να δημιουργήσει εργοστάσιο κατασκευής αεροσκαφών στην Τουρκία.

Σύμφωνα με την «Daily Sabah», στην εύρεση της ιδανικής τοποθεσίας βοηθά την εταιρεία η τουρκική κυβέρνηση, μιας και απαιτείται η γειτνίαση των εγκαταστάσεων με αεροδρόμιο.

Την Aquila Aviation επισκέφθηκε στις 21 Αυγούστου ο Τούρκος υπουργός Βιομηχανίας & Τεχνολογίας Mustafa Varank, ο οποίος είχε την ευκαιρία να πετάξει με μονοκινητήριο αεροσκάφος της. Στις δηλώσεις του ο Varank τόνισε ότι η Τουρκία θεωρεί «σημαντικό κλάδο της ανάπτυξη της αεροπορικής βιομηχανίας», μιας και αυτή οδηγεί στην παραγωγή προϊόντων με αυξημένη προστιθέμενη αξία.

Η εμπλοκή Τούρκων επιχειρηματιών στην Aquila Aviation άρχισε το 2016 και μετά το 2017 έχουν κατασκευαστεί 50 αεροσκάφη, επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλός της Celal Cökçen. Η Aquila Aviation σχεδιάζει τη μεταφορά μέρους των δραστηριοτήτων της από τη Γερμανία στην Τουρκία και στοχεύει στην κατασκευή δύο αεροσκαφών ανά μήνα.

To τεύχος Αυγούστου 2019, Νο399 διαθέσιμο ηλεκτρονικά μέσω Joomag


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Kimon
Member
Famed Member
Kimon

Ότι και να πούμε οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η επιμονή και η σοβαρότητα στους στόχους τους είναι ένα δυνατό χαρακτηριστικό που οι Τούρκοι έχουν

My_name_is_Nobody
Member
Famed Member
My_name_is_Nobody

”στην εύρεση της ιδανικής τοποθεσίας β ο η θ ά την εταιρεία η τουρκική κυβέρνηση”
”ΒΟΗΘΑ”
Σε μια λέξη η κακοδαιμονία μας.

vtheofilis
Member
Active Member
vtheofilis

Εδώ εταιρείες που δεν έχουν Τούρκους ιδιοκτήτες μεταφέρουν δραστηριότητες στην Τουρκία…
Ένας λόγος παραπάνω άμα την έχουν Τούρκοι ιδιοκτήτες

Γιάννης Παυλίδης
Guest
Γιάννης Παυλίδης

Βλέπουμε λοιπόν και μια διαφορά “ποιότητας” ανάμεσα έλληνα επιχειρηματία και τον τούρκο.Ο έλληνας είναι καιροσκόπος,που μόνο κλαίγεται για την φορολογία και επενδύει ελάχιστα,θέλει χάρες και θαλασσοδάνεια. Και βλέπουμε τον Τούρκο που επενδύει τα χρήματα που έκανε στο εξωτερικό στην χώρα του. Να τα λέμε και αυτά.

randomname
Member
Noble Member
randomname

Καμία διαφορά ποιότητας. Απλά είναι τα πράγματα. Εκεί συμφέρει, εδώ όχι. Δεν αγάπησε ξαφνικά την τουρκία όλος ο κόσμος και χτίζει τα εργοστάσια του εκεί άσκοπα. Προφανώς φορολογία, ρεύμα, πρώτες ύλες, μεταφορές, μισθοί, τοπική αγορά και άλλα, την κάνουν ελκυστική προς τις επενδύσεις.