Πυροσβεστική: Συνελήφθη εμπρηστής για πέντε πυρκαγιές στο Μαραθώνα

5
1056

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που εκδόθηκε πριν λίγα λεπτά, συνελήφθη άτομο για σειρά εμπρησμών από πρόθεση στο Μαραθώνα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Συνελήφθη σήμερα 1 Αυγούστου, από υπαλλήλους της ΕΛ.ΑΣ., σε συνεργασία με υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) και του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νέας Μάκρης, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ο ημεδαπός Π.A. του N. ετών 35, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση και για απείθεια προς τις διωκτικές αρχές, για πέντε πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε οικοπεδικούς χώρους το χρονικό διάστημα από 26 έως 31 Ιουλίου 2018, στην περιοχή Ριζάρη, του Δήμου Μαραθώνα, στο Νομό Αττικής. Ο προαναφερόμενος θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρήκαν προχθές τον ανεύθυνο συμπολίτη, τώρα βρήκαν και τον παλαβό συμπολίτη. Εγώ περιμένω τους … υβριδικούς και τους ασυμμετρους πότε θα βρούν ……

  2. ΠΑΛΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΛΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ Η ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ !!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ.ΑΝ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ.. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ !

  3. Με 9 καταθέσεις για ανευθυνο/προβληματικό που έκαιγε χόρτα με 9 μποφόρ στο Νταου Πεντέλης έγινε σύλληψη ή χαλάει το αφήγημα της κυβερνησης;

Comments are closed.