Στα τέλη του 2020 η δοκιμή των μελλοντικών τεθωρακισμένων οχημάτων αναγνώρισης των Πεζοναυτών

1
2946
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Στα τέλη του 2020 θα είναι έτοιμα για αξιολόγηση τα πρωτότυπα οχήματα του προγράμματος ARM (Armored Reconnaissance Vehicle – Τεθωρακισμένο Όχημα Αναγνώρισης), που πρόκειται να αντικαταστήσει τα διαθέσιμα τροχοφόρα τεθωρακισμένα οχήματα LAV του Σώματος Πεζοναυτών.

Όπως επισημαίνει το «DVIDS», στόχος των ΗΠΑ είναι το τεθωρακισμένο όχημα που θα προκύψει από το ARM να εισέλθει σε υπηρεσία στα τέλη της επόμενης δεκαετίας. Το LAV βρίσκεται σε ενεργή χρήση από τις αρχές της δεκαετίας του 1980, με κύριο ρόλο την υποστήριξη των Ελαφρών Τεθωρακισμένων Ταγμάτων Αναγνώρισης τα οποία κάνουν κυρίως αποστολές αναγνώρισης.

Στο ARV θα εγκατασταθούν οι πιο ώριμες και χρήσιμες τεχνολογίες, που θα βοηθήσουν τα νέα οχήματα να εντοπίζουν και να αναγνωρίζουν απειλές από μεγαλύτερες αποστάσεις, και να μεταδίδουν πληροφορίες σε άλλες φίλιες δυνάμεις. Επιπλέον, τα οχήματα θα ενσωματώνουν ρομποτικές τεχνολογίες και στοιχεία Τεχνητής Νοημοσύνης.

Το συμβόλαιο για τα πρωτότυπα οχήματα επίδειξης τεχνολογίας ανατέθηκε στις εταιρείες General Dynamics Land Systems (GDLS) και SAIC φέτος.

Η νέα «ΠΤΗΣΗ & Διάστημα» ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

1
Leave a Reply

avatar
  
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ Recent comment authors

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ
Guest
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ

Έγραψα για τα οχήματα 6Χ6 που τα φτιάχνει μια εταιρία της αυστραλίας από 4Χ4 μετατροπηβ
Το FORD and F350 6×6 for Heavyweight 10,000kgGVM.
http://6x6australia.com.au/future-concepts/
http://6x6australia.com.au/

Παίρνεις ένα ευρείας παραγωγής 4Χ4 και το κάνεις ένα θωρακισμένο 6Χ6 φυσικά για ένα μικρό και ελαφρύ φορτηγό αναφέρομαι.