Μετά τα τουρκικά MRAP Kipri και Bayraktar TB2 στη Λιβύη (Βίντεο)

3
2341
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Ένα ΜΕΑ Bayraktar TB2 έχει καταγραφεί σε βίντεο να πετά επάνω από κατοικημένη περιοχή της Τρίπολης με κατεύθυνση το διεθνές αεροδρόμιο Mitiga, το οποίο απέχει 8km από το κέντρο της πρωτεύουσας της Λιβύης.

 

Το βίντεο αποτελεί ακόμη ένα στοιχείο για την υλική βοήθεια που προσφέρει η Τουρκία στην κυβέρνηση της Τρίπολης, η οποία στηρίζεται από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα. Προηγήθηκε η παράδοση στρατιωτικών οχημάτων MRAP Kirpi στις 18 Μαΐου 2019. Τα ΜΕΑ Bayraktar TB2 μπορούν να φέρουν κατευθυνόμενα βλήματα για την καταστροφή αντίπαλων στόχων.

 

Η Τουρκία σπάει το εμπάργκο πώλησης όπλων στην Λιβύη – πούλησε οχήματα MRAP Kirpi


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Ellinokyprios
Guest
Ελληνοκύπριος

Αλλά ΄ψυχρολουσία’ όταν στέλλουν στρατιωτικό υλικό και όπλα οι Αμερικανοί στους Κούρδους στην Συρία!

Ilias_Skaltsiotis
Member
Noble Member
Ilias_Skaltsiotis

Τα βραζιλιάνικα mirage και τα 6 μη αναβαθμισμένα των ηαε δεν φάνηκαν ακόμα ??

agnostosependytis
Guest
agnostosependytis

Το είχα αναφέρει εξ’ αρχής ότι θα συμβεί αυτό, όταν είχε γραφτεί ένα άρθρο ότι η Τουρκική ακτοφυλακή (ή το ΠΝ τους) και καλά κυνηγούσε ένα λαθρεμπορικό μέχρι της ακτές της Λιβύης, και είχα πει ότι με βάση την προσφιλή τακτική τους, είναι προφανές ότι ήταν απλά ένα delivery όπλων στους άλλους, με αστείο καμουφλάζ. Το ίδιο είχαν κάνει και παλιά όταν είχαν μπει και καλά στην Συρία με τανκς και βαρύ οπλισμό και ότι επειδή τους είχαν επιτεθεί “τρομοκράτες” έφυγαν και άφησαν τον οπλισμό τους πίσω (και εκείνο κανονικότατο delivery ήταν ντυμένο ακόμη πιο αστεία). Το θέμα φυσικά δεν… Read more »