Ακόμη και οι μηχανικοί της NASA έχουν στιγμές «αδυναμίας» και δεν διστάζουν να κάνουν λίγη πλακίτσα σε συναδέλφους τους.

Ο Bobak Ferdowsi, ανέρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter τη παρακάτω εικόνα από τις τουαλέτες του Jet Propulsion Laboratory της NASA.

Ο γνωστός μηχανικός καυτηριάζει τους συναδέλφους του που -απ ότι φαίνεται- δεν είναι πολύ καλοί στο να πετυχαίνουν πάντα το καλάθι των απορριμάτων. «Πως περιμένεις να κατορθώσεις μια διέλευση (σε απόσταση) 25 χιλιόμετρων από την Ευρώπη (δορυφόρος του Δια), εάν δεν μπορείς να πετύχεις το καλάθι των αχρήστων;!;» γράφει η χαρακτηριστική επιγραφή που τοποθέτησε ο Ferdowsi στις τουαλέτες του JPL.

Πέρα από το αστείο του Ferdowsi, η NASA σχεδιάζει να αποστείλει διαστημόπλοιο στην Ευρώπη κάποια στιγμή στις αρχές της επόμενης δεκαετίας με αποστολή τη πλησιέστερη δυνατή διέλευση από την επιφάνεια του δορυφόρου, σε μια προσπάθεια να συλλεχθούν περισσότερα στοιχεία για τον υποβρύχιο ωκεανό του, που αποτελεί έναν από τους καλύτερους υποψήφιους για την αναζήτηση εξωγήινης ζωής στο ηλιακό μας σύστημα. Η αποστολή ενδέχεται να μεταφέρει και βολιστήρα που θα προσγειωθεί στην επιφάνεια της Ευρώπης.

Θάνος Σ. Επαχτίτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here