Απίστευτες εικόνες με Boeing 737 ΜΑΧ παρκαρισμένα… παντού

5
4351
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Εταιρείες από όλον τον κόσμο που επρόκειτο να παραλάβουν αεροσκάφη τύπου Boeing 737 MAX έχουν αναβάλει προσωρινά την παραλαβή προκειμένου αυτά να περάσουν από πρόγραμμα αναβάθμισης του λογισμικού τους, μετά από την οποία θα πιστοποιηθούν ξανά για ασφαλείς πτήσεις.

Το απρόβλεπτο πρόβλημα που προέκυψε όμως ήταν απλώς ότι τα αεροσκάφη του τύπου που επρόκειτο να παραδοθούν και καθηλώθηκαν επειδή χρειάζονται αναβάθμιση είναι υπερβολικά πολλά και… απαιτούν υπερβολικό χώρο παρκαρίσματος που όμως εξαντλήθηκε γρήγορα και δεν υπάρχει άλλος.

Boeing 737 MAX: Ετοιμη η αναβάθμιση λογισμικού, ξεκινά η πιστοποίηση από FAA

Έτσι, αφού τελείωσαν οι ειδικοί χώροι στάθμευσης, οι κατασκευαστές της Boeing αποφάσισαν να παρκάρουν τα 737 Max που περίσσεψαν ακόμα και σε… πάρκινγκ αυτοκινήτων στις εγκαταστάσεις της στο Σέντον της Ουάσιγκντον στις ΗΠΑ.

Έτσι τον γύρο του κόσμου πια κάνουν φωτογραφίες με Boeing 737 MAX παρκαρισμένα δίπλα ακριβώς σε αυτοκίνητα εργαζομένων της εταιρείας, αναμφίβολα ένα σπάνιο θέαμα.

Τα υπόλοιπα αεροσκάφη που έχουν ήδη παραδοθεί θα αναβαθμιστούν από τις ίδιες τις αεροπορικές εταιρείες και δεν χρειάζεται να πετάξουν μέχρι τις ΗΠΑ για τον σκοπό αυτό.

Πρόκειται για παρενέργειες που ακολουθούν μετά τα τραγικά γεγονότα του ατυχήματος της Ethiopian Airlines και την ζημιά που υπέστη η δημόσια εικόνα της και κατ’ επέκταση οι δραστηριότητές της..

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνετρίβη Boeing 737 MAX της Ethiopian Airlines με 157 επιβαίνοντες

 


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Iomar
Member
Noble Member
Iomar

Το επόμενο βήμα είναι να πετάξουν τον CEO έξω από το γραφείο του για να παρκάρουν ένα-δυο από αυτά εκεί

Spider
Member
Noble Member
Spider

Δεν ξέρουν να παρκάρουν αυτοί. Ας προσλάβουν έναν παρκαδόρο από πλοίο της ελληνικής ακτοπλοΐας να δεις πόσα ακόμα χωράνε..

Ioannisgr
Member
Member
Ioannisgr

Άνετα εκεί στα κενά διαστήματα μεταξύ των αεροπλάνων χωράνε άλλα τόσα χαχαχαχα

Mitsos_Mantzos
Guest
Mitsos_Mantzos

Χαχαχα καλό.

Diogenis
Guest
Διογένης

Boeing: Νέα προβλήματα με το σύστημα διεύθυνσης των 737 MAX Η αποκατάσταση του προβλήματος και η νέα πιστοποίηση δεν προβλέπεται πριν τις 8 Ιουλίου.H αμερικανική ομοσπονδιακή υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας (FAA) ανακοίνωσε ότι εντόπισε έναν νέο «δυνητικό» κίνδυνο στα συστήματα διεύθυνσης και ελέγχου του επιβατικού αεροσκάφους Boeing 737 MAX, που ζητεί από την κατασκευάστρια να «διορθώσει», πριν εγκρίνει την επάνοδο των αεροσκαφών του τύπου στην υπηρεσία. Δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις. Αεροσκάφη 737 MAX ενεπλάκησαν σε δύο δυστυχήματα με συνολικά 346 νεκρούς πριν εντέλει όλος ο στόλος καθηλωθεί στο έδαφος σε παγκόσμιο επίπεδο φέτος. Πηγή προσκείμενη στην υπόθεση που ζήτησε να μην… Read more »