- Advertisement -

Boeing: Ιδού ο “Πιστός Παραστάτης”!

- Advertisement -

Σε συνέχεια της αναφοράς μας

Loyal Wingman…Παρών! 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στο ptisidiastima.com εκφράζουν απαραίτητα τους συντάκτες τους κι όχι υποχρεωτικά την ιστοσελίδα. Ο ιστότοπος δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συντακτών της και των άρθρων τους. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση των άρθρων μας χωρίς γραπτή έγκριση, αλλιώς το ptisidiastima.com θα λάβει όλα τα απαραίτητα νομικά μέτρα. Τα σχόλια των άρθρων που ακολουθούν, δεν εκφράζουν την ιστοσελίδα, παρά μόνο αυτούς τους ίδιους τους σχολιαστές. Η αρχισυνταξία έχει το δικαίωμα να λογοκρίνει σχόλιο ή να απαγορεύσει την δημοσίευσή του.

- Advertisement -
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
rooster

Το μέλλον στις αεροπορικές επιχειρήσεις θα έρθει πιο σύντομα από όσο ίσως υπολογίζουμε, ας παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις ώστε τα χρήματα που υποχρεωτικά ξοδεύουμε για την άμυνα μας, να επενδυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Spyros

Συνδυασμός F-16V που πετούν στις κορυφές των κυμάτων, παρέα με Loyal Wingman σε διαμόρφωση bomb/weapons truck σε μεγαλύτερα υψόμετρα… σαν εναλλακτική λύση της αγοράς F-35.
Μια σκέψη κάνω, μη δίνετε σημασία.

Stratilatis

Ένας ακόμα λόγος να αφήσουμε την LM και να δούμε την πιθανότητα να ανοίξουμε παρτίδες με την Boeing.
Μήπως να σκεφτόμασταν Ευρωπαϊκή συμπαραγωγή του F/A18 Super Hornet για αντικαταστάτη των F4 Phantom και γιατί όχι και των A7.
Στην τελική το F/A18 είναι το αεροσκάφος που δημιουργήθηκε για ρόλους κρούσης αλλά και δευτερεύοντα ρόλο την εναέρια υπεροχή για αντικατάσταση των F4, των A7 και των A4 από το Ναυτικό των ΗΠΑ.

Dimitris

Να τι θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει αντί για F-35, βαλλιστικούς πυραύλους, ΦΡΕΜ και ξεΦΡΕΜ και Μπελαρά. Αλλά με λεφτά. Όχι τζάμπα…

Makis

τα αεροσκάφη δεν θα εξαρτώνται από το τα φυσικά όρια του πιλότου (φορτίσεις G, παραγωγή οξυγόνου, task management, κόπωση κλπ) αλλά από τις αντοχές των υλικών! Κάποια στιγμή ακόμα και ο χειριστής εδάφους θα εξαλειφθεί και τη θέση του θα πάρει κάποιο AI. Έτσι ο πόλεμος σε αέρα και θάλλασα θα μετατραπεί σε πόλεμο μηχανών.

- Advertisement -

Το Σχόλιο της Ημέρας

Θέλουμε στρατηγική ναυτική κρούση; SCALP Naval (mdCN) για το ΠΝ στα υποβρύχια 209/1100 και 209/1200

 Η απόρριψη της επιλογής [email protected] από το Πολεμικό Ναυτικό, μετά από 2,5 χρόνια έντονων διαπραγματεύσεων, απογοήτευσε πολλούς. Όχι ίσως τόσο γιατί θα στερηθεί το...
- Advertisement -

Το τεύχος μας που κυκλοφορεί

- Advertisement -

Κύριο Άρθρο

ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Γιατί το ΠΝ επέλεξε τις MMSC; 12+1 ερωτήσεις για τις...

677
Ο σκοπός του σημερινού άρθρου μας, αφορά την επιλογή της Multi Mission Surface Combattant από το Πολεμικό μας Ναυτικό. Μας έκανε εντύπωση το χτεσινό...
- Advertisement -
Card image

November 2020 #006

Αγορά 3.99 $
- Advertisement -
Card image

ΠΤΗΣΗ 2019 Δεκέμβριος #403

Αγορά 3.99 $
- Advertisement -
Card image

ΠΤΗΣΗ 2014 April 2014 #335

Αγορά $

Related News

Μονομαχία Γιγάντων: Πώς το Β-52 «παλεύει» με τον πλευρικό άνεμο (βίντεο)

Για τον «Στρατόσαυρο» οι απογειώσεις και προσγειώσεις με το ανεμούριο «τσίτα» από τον εγκάρσιο άνεμο δεν είναι πρόβλημα εδώ και εξήντα χρόνια. Επειδή ένας...