Υποστηρίζουμε πλήρως την προσπάθεια της πολιτικής ηγεσίας του ΥΕΘΑ για σύσφιξη της αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας-Βραζιλίας, δεν πιστεύουμε λέξη από τις κακοήθειες που λέγονται σχετικά και βροντοφωνάζουμε ΕΛΛΑΣ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΣΥΜΜΑΧΙΑ!!!

 

18 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Συντασσόμαστε… αρκεί να μην μας έλθει κανένας λογαριασμός για ξενοδοχεία και ψώνια στο μέλλον και να τύχουμε και κάποιου απολογισμού γιατί τις βόλτες ουδείς υπουργός εμίσησε και από τον συγκεκριμένο έχουμε δει πάρα πολλές.

 2. Mην ξεχνάμε ότι η Π.Α έχει άμεση ανάγκη από 15 ελικοφόρα εκπαιδευτικά αρχικής εκπαίδευσης.
  Άσχετα που αυτό το βραζιλιάνικο Τ-25 στην φωτογραφία είναι μοντέλο του 1966, αν συμπεριλαμβάνεται στο ,,πακέτο,, ότι φαίνεται στην φωτογραφία, η αγορά των Τ-25 είναι επιβεβλημένη.
  Πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον… (και καλά.., για τον κάθε Άκη, Γιάννο, Μιχάλη Λιάπη κ.α…)

  • Μιας και το έφερε ο λόγος φαίνεται ότι ο σχετικός διαγωνισμός της ΠΑ έχει μπλέξει και πάλι μετά την ακύρωσή του πέρυσι (που ο προϋπολογισμός ήταν εξωπραγματικά χαμηλός). Τώρα οι προδιαγραφές ήταν απαγορευτικές για πολλές υποψηφιότητες σε σημείο ο διαγωνισμός θα μπορεί να θεωρηθεί φωτογραφικός. Έτσι ξαναγράφονται…

    • Όπως και πέρυσι. Αυτός ήταν και λόγος που υπήρχε η… φαντασίωση στον περσινό διαγωνισμό (με καταληκτική ημερομηνία αρχές Αυγούστου) να αποδώσει τα πρώτα αεροπλάνα (και όχι ενδιάμεσης λύσης) για να χρησιμοποιηθούν στην εκπαίδευσης του Νοεμβρίου. Και μυαλό δεν έβαλαν επαναλαμβάνοντας την απαίτηση και στον φετινό…

   • Πρόσφατα ρώτησα κάποιον ταξίαρχο ε.α κάτι για συγκεκριμένο ελικοφόρο εκπαιδευτικό αεροπλάνο. Επειδή πριν μερικά χρόνια υπηρετούσε στην Σ.Ι και ο τωρινός Δ.Α.Ε και ο δ/κτης της Σ.Ι είναι πολύ φίλοι του και τα συζητάνε τα θέματα της Σ.Ι όποτε πάει να τους δει στο Τατόι κ.α, μου είπε ότι είναι απίθανο να αγοραστούν νέα ελικοφόρα εκπαιδευτικά.
    Σε ότι αφορά τα Τ-41 το έγραψα πριν ημέρες εδώ ότι πετάνε τα 4 από τα 15. Υπάρχουν και άλλα που αφορούν την μη εκπαίδευση των νέων Ικάρων αλλά δεν γίνεται να τα γράψω δημόσια.
    Γενικά η κατάσταση είναι δραματική. Προσωπικά ειδικά για τον εκσυγχρονισμό των F-16 πραγματικά απορώ με τι λεφτά θα γίνει όταν δε υπάρχουν λεφτά για την αγορά 15 ελικοφόρων εκπαιδευτικών.

 3. Στο μεταξυ, η διαφημιση του γκουγκλε που βλεπω εγω κατω απο το ποστ αυτο, ειναι για «City massage – μασαζ στο χωρο σας». Βαλτοι εισαστε πρωι-πρωι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here