Τρία πολεμικά πλοία της Βραζιλίας συναντήθηκαν πρόσφατα στην Ανατολική Μεσόγειο

0
3164
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία εμφανίζονται τρία πολεμικά πλοία της Βραζιλίας, τα οποία συναντήθηκαν πρόσφατα στην Ανατολική Μεσόγειο: η φρεγάτα «Uniao» (F45), το εκπαιδευτικό πλοίο «Brazil» (U27) και η κορβέτα «Barroso» (V34).

Σύμφωνα με το «Poder Naval», το Βραζιλιάνικο Ναυτικό συνεχίζει την ανάπτυξη πολεμικών πλοίων για την προβολή της σημαίας της Βραζιλίας διεθνώς, παρά τα δημοσιονομικά προβλήματα, και έτσι βραζιλιάνικα πολεμικά πλοία βρίσκονται στα νερά της Ανατολικής Μεσογείου, στα ανοικτά του Λιβάνου, στα πλαίσια της πολυεθνικής ναυτικής ειρηνευτικής επιχείρησης UNIFIL.

Η κορβέτα «Barroso» απέπλευσε στις 4 Αυγούστου από το Ρίο Ντε Τζανέιρο και αντικαθιστά την «Uniao» στην UNIFIL, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα καθήκοντα ναυαρχίδας. Το εκπαιδευτικό πλοίο «Brazil» μεταφέρει 227 δοκίμους, από τους οποίους οι 9 είναι ξένοι.

Η φρεγάτα «Uniao» ναυπηγήθηκε με βρετανική συνδρομή και εισήλθε σε υπηρεσία το 1980. Το εκπαιδευτικό πλοίο «Brazil» μοιράζεται το ίδιο σκάφος με την «Uniao», με τις απαραίτητες τροποποιήσεις, και έγινε διαθέσιμο το 1986. Η κορβέτα «Barroso» αποκτήθηκε το 2008 και ναυπηγήθηκε με βάση τις γνώσεις που αποκτήθηκαν από τις φρεγάτες.

Η νέα «ΠΤΗΣΗ & Διάστημα» ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

avatar
  
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
  Subscribe  
Notify of