Έγκριση της αποστολής πληρωμάτων C-27J στην Ρουμανία για εκπαίδευση σε εξομοιωτή

6
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Σύμφωνα με έγγραφο της 112 Πτέρυγας Μάχης / Τμήμα Οικονομικού, εγκρίθηκε η χρηματοδότηση της εκπαίδευσης τεσσάρων πληρωμάτων αεροσκαφών C-27J σε εξομοιωτή πτήσεων στη Ρουμανία, εντός προϋπολογισμού συνολικού ποσού είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000,00 €)

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την μετουσίωση σχετικής διαταγής της Προϊστάμενης Αρχής, με τη οποίο δόθηκε εντολή, μεταξύ άλλων, για την απευθείας ανάθεση στην Αεροπορία της Ρουμανίας της εκπαίδευσης των εν λόγω πληρωμάτων.

Οι σχετικές υπηρεσίες εκπαίδευσης θα διεξαχούν στην 90 αεροπορική βάση αερομεταφορών στην Ρουμανία.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
GMT-I
Guest
GMT-I

Σωστή κίνηση η αποστολή πληρωμάτων(θέλω να πιστεύω ότι πλέον θα επανέλθουν όλα τα σκάφη σε υπηρεσία). Έχει υπογραφεί FOS; Είναι θεωρώ ντροπή που δεν έγινε προμήθεια εξομοιωτή για τα αεροσκάφη όταν “έβρεχε” λεφτά όπως και η έλλειψη ενός τόσο κρίσιμου συστήματος για τόσα άλλα οπλικά συστήματα.

Δικεφαλος
Guest

Α ρε μεγαλεία που ζούμε. Και που είσαι ακόμα.

Tango.Alpha
Member
Tango.Alpha

Να ρωτήσω είναι λύση για να βγουν κάποια πληρώματα επιχειρησιακά ή είναι μια μόνιμη λύση για να εξασφαλισθεί η διαρκής κάλυψη αυτών των αναγκών;

stepa
Guest

πενια {ελλειψη πτητικων ωρων} ,τεχνας κατεργαζεται…..η εμενα μου φαινεται ?

ShadowMan
Member
Famed Member
ShadowMan

Σοβαρα τωρα μπορεί απλά να ερχεται φτηνοτερα να τους στείλουμε εξω απο το να στήσουμε εξομοιωτή που μπορει να κοστιζει και μυρια, δεν είναι κακη λιγη οικονομία….

chikichiki
Member
Famed Member
chikichiki

Αν όμως γίνεται για κάθε σειρά, σε βάθος χρόνου, τότε μόνο οικονομία δεν γίνεται.