Βάλτε λεζάντα! 12-07-2018

35
1265

Βάλτε τη δική σας λεζάντα!

H δική μας είναι: «Aποπροσανατολισμός!»

35 ΣΧΟΛΙΑ

 1. «Κοιτάξτε λέει πάνω αριστερά… ναι αλλά απο πίσω μας η ταμπέλα λέει ‘ΟΤΑΝ’ αντί για ‘ΝΑΤΟ’… ανάποδοι είναι ετούτοι εδώ οι Ευρωπαίοι,άρα θα κοιτάξω πάνω δεξιά. Δε θα με τρελάνετε εσείς»

 2. Όλοι κοιτούν από την μία πλευρά και ο Τραμπ από την άλλη. Μέχρι και εκεί ανάποδος είναι..

 3. Εκφωνητής: «Έρχεται από την πατρίδα του το καλύτερο μαχητικό που πετά αυτή τη στιγμή!»

 4. Αεροπορικά μιλώντας πάντα.

  Νέο περιστατικό υποξίας στην Αμερική.
  Δεν αναμένεται καθήλωση, αλλά πιθανολογείται μόνιμη βλάβη εξοπλισμού

 5. Αν πραγματι αποσυρθει απο το ΝΑΤΟ οι ΗΠΑ κυριε Τραμπ, οι αμεικανικες βιομηχανιες καθε λογης οπλων ποσα οπλα θα πουλουσαν μηπως μειωνοντας οι θεσεις εργασιες ; Γιατι σαν πολυ μεγαλη υπεροψια βγαζει .

  • Η βιομηχανία τους θα πουλάει τα ίδια και ακόμα περισσότερα,γιατί αν δεν υπάρχει ο χωροφύλακας ετοιμάσου να σου την πέσουν τουρκοι-βαλκάνιοι και λοιποί συγγενείς όσο αφορά εμάς εδώ,και οι υπόλοιποι να κοιτάνε παλι προς ανατολάς μην βγεί η ρωσική αρκουδίτσα,γιατί οι ευρωπαίοι δεν μπορούν να μοιράσουν 2 γαιδουριών άχυρα και μια ζωή δεν πέρνανε ευθύνες και κρυβόντουσαν πίσω από την ασφάλεια που δίνει και συνεχίζει να δίνει η μοναδική Υπερδύναμη του πλανήτη.Αλήθεια με το ανέκδοτο του ευρωπαικού στρατού τι γίνεται;

   • Μην παιρνεις ορκο ξερεις τι καλα ειναι στο ονομα του εχθρου να μοσχοπουλας επιτακτικα οτι παραγει και σε τιμες που θελει οκατασκευαστης στο ονομα της συμαχιας παντα εναντι του εχθρου .Και με βετο μαλιστα στο τι θα επιλεξει καποιπ μελος της συμαχιας .Το ΝΑΤΟ ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΣ ΗΠΑ .Η Δηλιος σημαχια ποιον ευνοησε τοθς συμαχους ή την πολη της Αθηνας .

Comments are closed.