Τα Σχόλια στη σελίδα μας την ιστοσελίδα μας αλλάζουν, σε λίγο σχολιασμός με Login ή/και Social Login, και νέες δυνατότητες!

50
1867
Μοιραστείτε το άρθρο
  • 55
  •  
  •  

 

Όπως θα παρατήρησαν οι αναγνώστες μας, έχουν αλλάξει σημαντικά τα σχόλια, και ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζονται αυτά. Τα σχόλια των αναγνωστών μας είναι πολύ σημαντικά για εμάς, γιατί με αυτό τον τρόπο, ακόμη κι αν δεν έχουμε τον χρόνο να τα απαντήσουμε όλα, εντούτοις τα διαβάζουμε (όλοι) και έτσι έχουμε μια αλληλεπίδραση του μέσου και των αναγνωστών του.

Πολλοί από τους σημερινούς αναγνώστες δεν θα το θυμούνται, αλλά το site, πριν γίνει κανονική ιστοσελίδα τον Δεκέμβριο του 2016, ήταν ουσιαστικά ένα forum ειδήσεων και απόψεων, με σκοπό να έρθει η έντυπη ΠΤΗΣΗ κοντά στους αναγνώστες της. Αυτή την επαφή με τους ανθρώπους της δεν θέλουμε να χάσουμε επ’ουδενί.

Πόσο δύσκολο είναι να είσαι η διαδικτυακή ΠΤΗΣΗ εν έτει 2018; (πολιτική σχολίων)

Εδώ και μερικούς μήνες, αργά αλλά σταθερά, κάνουμε αλλαγές στο site μας. Καταρχάς αλλάξαμε server και πλέον δεν υπάρχουν τα τεχνικά προβλήματα που μας βασάνιζαν συνεχώς, λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας. Η ΠΤΗΣΗ, όσο κι αν δεν το θέλουν κάποιοι, είναι Νο190 στην Ελλάδα, με εκατομμύρια επισκέψεις κάθε μήνα, από Ελλάδα και το εξωτερικό. Αλλάξαμε και εταιρεία web design, θα έχετε ήδη “παρατηρήσει” και το νέο ανασχεδιασμένο μας site. Απλά οι αλλαγές, σε ένα site με τόση κίνηση, με τέτοιο όγκο δεδομένων, απαιτείται να γίνονται προσεκτικά.

Πρόσφατα αποφασίσαμε να αναβαθμίσουμε και το κομμάτι του σχολιασμού. Είναι, ξαναλέμε, πολύ σημαντικό για εμάς, να έχουμε την δική σας οπτική, θέλουμε να βλέπουμε την άποψη των αναγνωστών μας σε πλήθος διαφορετικών θεμάτων, όπως επίσης μαθαίνουμε και για τα θέματα που τους ενδιαφέρουν περισσότερο. Με λίγα λόγια, θέλουμε τα σχόλιά σας σε όλα μας τα άρθρα!

Νέα πολιτική της Π&Δ στα σχόλια, γιατί έχουμε ξεφύγει τελείως

Η διαχείριση ενός τεράστιου αριθμού σχολίων κάθε μέρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Καταρχάς έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν τεράστιο αριθμό spam, και δυστυχώς τα εργαλεία που είχαμε στην διάθεσή μας δεν επέτρεπαν το ορθό “κόψιμό” τους. Λάθη γίνονταν συνεχώς, και χάναμε και σχόλια αναγνωστών μαζί με spam, και αυτός ήταν ο λόγος που σχόλια έκαναν και μέρες να εγκριθούν, καθώς έπρεπε να τα ανασύρουμε από τα spam ή τα διαγραμμένα. Αυτό λύθηκε προχτές το την εφαρμογή του captcha, το οποίο άμεσα για γίνει Google Captcha έτσι ώστε να μειωθεί ο χρόνος εισόδου και η ταλαιπωρία των φίλων αναγνωστών μας.

Επίσης θα γίνει μια άλλη, πολύ σημαντική αλλαγή. Ο σχολιασμός θα επιτρέπεται πλέον μόνο με login, είτε email login είτε social account login. Έτσι θα μειωθούν σημαντικά οι αναρτήσεις από τα περίφημα trolls είτε τα εγχώρια είτε τα εισαγόμενα. Το site είναι και χώρος διάδοσης και συζήτησης ιδεών, δεν είναι χώρος προώθησης ή πώλησης ιδεών. Θα επανέλθουμε στο θέμα, αλλά σε κάθε περίπτωση ισχύουν οι όροι χρήσης. Ταυτόχρονα οι χρήστες μας θα έχουν και νέες δυνατότητες, όπως για παράδειγμα θα μπορούν να ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο!

Προσπαθούμε, με τα πενιχρά μέσα και τους περιορισμένους πόρους που έχουμε, να διατηρήσουμε την ιστοσελίδα ενός ιστορικού περιοδικού. Θέλουμε την βοήθειά σας, είτε πηγαίνοντας στο περίπτερο κάθε μήνα για να αγοράσετε το περιοδικό μας, είτε βοηθώντας μας να έχουμε μια όμορφη σελίδα σχολίων κάτω από τα άρθρα που δημοσιεύουμε δικτυακά, είτε κάνοντας και τα δυο. Σε κάθε περίπτωση, σας ευχαριστούμε που είστε μαζί μας και μας στηρίζετε.

 


Μοιραστείτε το άρθρο
  • 55
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Αποστόλης
Guest
Αποστόλης

Και σ’ανώτερα!

Digenis
Guest
Digenis

Ερώτηση :Υπάρχει συνδρομητική αποστολή του περιοδικού ?

Chris
Guest
Chris

Το ίδιο σκέφτηκα και θα με με ενδιέφερε και μένα.

sotbak
Guest
sotbak

+1 από μένα

x-m
Guest
x-m

Ταβάνι σας μόνο ο ουρανός !

Παλιουρας
Guest
Παλιουρας

Ελπιζω να υπαρξει η επιλογη και για login μεσω Discuss!!
Καλοριζικο οπως και να εχει..

Αργοναύτης
Guest
Αργοναύτης

Κάθε βελτίωση και αναβάθμιση είναι καλοδεχούμενη!

Coyote
Guest
coyote

Μακάρι να υπήρχε το περιοδικό διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή με ένα μοντέλο subscription 3/6/12 μηνών. Νομίζω θα άξιζε να το προσπαθήσετε, είμαστε αρκετοί που θα θέλαμε αλλά δεν μπορούμε να το προμηθευτούμε.

zop
Guest
zop

ευτυχως γιατι τα περισσοτερα σχολια μου προσωπικα δεν ανεβηκαν ποτε…

Mtsak
Guest
Mtsak

Αυτή η αλληλεπίδραση σας με τους αναγνώστες – σχολιαστές είναι πολύ σημαντική και μακάρι να γίνεται ακόμη συχνότερα. Οι συζητήσεις που γίνονται εμπλουτίζουν το κάθε άρθρο και θα πρέπει υπάρχει και δική σας συμμετοχή με την εγκυρότητα που σας διακρίνει. Να ευχηθώ τα σχόλια να εστιάζουν περισσότερο σε τεχνικής φύσης θέματα, μακριά από κομματικές επιρροές.
Θετικό και ιντριγκαδόρικο το ότι επέστρεψε το “vote up/down” αλλά μήπως γίνεται να βλέπουμε και ποιος χρήστης έχει δώσει την κάθε θετική ή αρνητική ψήφο;

Παῦλος Πιτσελᾶς
Guest
Παῦλος

Eὔγε.
————-
Καί ἀπὀ ὅτι παρατηρεῖται ὁ σχολιασμός ἐπιδέχεται καί πολυτονικό, ἀν καί ἡ συγκεριμένη γραμματοσειρά ποὐ χρησιμοποιεῖται, ἀν καί πολύ ὄμορφη, ἐμφανίζει σέ μικρότερο μέγεθος τούς τονιζόμενους χαρακτῆρες τοῦ πολυτονικοῦ.

Καλή συνέχεια.

Gilan
Guest
Gilan

Αν είναι εύκολο προσθέστε Emoji, μία καρτέλα με μερικές γκριμάτσες, όχι τίποτα περίεργα, κάτι απλό…….!

Γεια…….! smile

Kamp
Guest
Kamp

Χωρίς να έχω γνώση της νέας μορφής σχολιασμού που θα εισαχθεί, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως το login ενός χρήστη για σχολιασμό είναι αναχρονιστική μέθοδος περασμένης δεκαετίας. Όλα τα σύγχρονα site δίνουν πάντα την δυνατότητα σχολιασμού ή εκτέλεσης κάποιας ενέργειας είτε με την είσοδο χρήστη όπως επιθυμείτε είτε ως επισκέπτης παρακάμπτοντας την διαδικασία login. Μπορεί όντως να δίνει νέες δυνατότητες η πρώτη μέθοδος αλλά το μεγαλύτερο και σημαντικότερο μειονέκτημα είναι πως θα χαθεί όγκος σχολιασμού καθώς μόνο οι πιστοί σας ακόλουθοι θα συνδέονται. Το αποτέλεσμα θα είναι να μην μπορείτε να προσεγγίσετε νέους χρήστες και να χαθεί η διαδραστικότητα… Read more »

agnostosependytis
Guest
agnostosependytis

Συμφωνώ απόλυτα με τα ανωτέρω και το θέμα δεν είναι το να μπει κάτι μοντέρνο όπως το social login, αλλά θα είναι ένα θέμα η μη δυνατότητα παράκαμψης του login. Μπορεί αν διώξει τρολς αλλά θα διώξει και πολλά καλά σχόλια. Τα τρολς μπορούν να αναχαιτισθούν με άλλο τρόπο, τα καλά σχόλια δεν βρίσκονται με άλλο τρόπο. Υπάρχουν και άλλα σαιτ τα οποία έχουν discuss, login κτλ, και το επίπεδο των σχολίων θυμίζει θερμοκρασία στον Βόρειο Πόλο. Επίσης η διαδικασία των likes θα ωθήσει τους αναγώστες/σχολιαστές να μην εκφράζουν αυτό που πραγματικά πιστεύουν και θέλουν να προσθέσουν στην συζητηση, αλλά… Read more »

THAN
Guest
θανος

Κορυφαίο site ,κορυφαίο περιοδικό..
.Επιτέλους είστε άνθρωποι που τιμούν -κοσμούν την δημοσιογραφία.
Η σοβαρότητά και ο επαγγελματισμό σας είναι και το μεγάλο ατού σας…
Keep walking…

Mitsos_Mantzos
Guest
Μήτσος Μάντζος

Να κάνω μια ερώτηση.
Παλιά έγραφα ένα σχόλιο και ιστιοσελίδα θυμόταν το όνομά μου και το e-mail μου, απλά πατούσα το κουμπί δημοσίευση. Μετά από μία αλλαγή που κάνατε έπρεπε να γράφω κάθε φορά, και το όνομα, και το email. Τώρα με την τελευταία αλλαγή, πρέπει να γράφω και το όνομα, και το email, και αυτή τη βλακεία με τους αριθμούς και τα γράμματα. Φταίω εγώ που έχω αλλάξει κάποια ρύθμιση στο κινητό ή έχουν και οι υπόλοιποι φίλοι το ίδιο πρόβλημα;;;;;;; πάντως να ξέρετε είναι πολύ κουραστικό.
Υ.Γ. Αντε πάλι να τα γράφω.

chikichiki
Guest
chikichiki

Μέχρι να λυθεί δοκιμάστε να κάνετε κλικ/πατάτε στα κουτάκια των στοιχείων, λογικά θα βγάζει τα στοιχεία ως προτεινόμενα και πατώντας τα θα συμπληρώνονται κατευθείαν. Τα αριθμογράμματα όμως θα είναι πάντα χειροκίνητα.

Δημήτρης
Guest

Συγχαρητήρια για τον εκσυγχρονισμό. Είναι πολύ καλύτερα. Τώρα πετάει η ομάδα!

SpaceMan
Guest
Φίλιππος

Σας αξίζουν συγχαρητήρια! Για το πάθος, για την υπομονή αλλά κυρίως για το σθένος να τα βγάλετε πέρα στις δύσκολες εποχές και να κρατήσετε το ιστορικό αυτό περιοδικό στο ύψος του! Περιμένω με ανυπομονησία smile

evaggelos
Guest
βαγγελης

ομορφα κ καλα οι βελτιωσεις ειναι οτι καλυτερο, δεν κυκλοφορουν κ πολλα σαιτ που να μπορεις να πεις την αποψη σου ακομη κ λαθος να ειναι περα απο εδω εκτος αν γραψουμε για υπερμαχητικα μιγκ κ καρακουρτ φρεγατες με μπροκολα.

Andreas
Guest
Ανδρέας

Εκσυγχρονισμός σε Viper!

Jerry
Guest
Jerry

Πόσα κορμιά Admin στα σχόλια της ΠΔ….
Εις μνήμην συναδέλφων, αναφωνήσατε μετ΄ εμού

Ζώτη η ΠΔ & τα σχόλιά μας

George_K
Guest
George K

Καλό θα είναι να μπορούμε να βλέπουμε ποιος κάνει vote up ή down στα σχόλιά μας.

DangerJetExhaust
Guest
Νίκος βασιλάκης

Καλή επιτυχία στο νέο σας εγχείρημα, ήδη έχουν γίνει πολλές πετυχημένες βελτιώσεις

BC59
Guest
BC59

Δοκιμή

Μάγειρας
Guest
Μάγειρας

Με το δεξί… cool