Εθνική Φρουρά: επιχειρησιακή αξιολόγηση Μοίρας Ελικοπτέρων

7
925
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=685L77u4GOo]

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης Αεροπορίας της ΕΦ πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 24-26 Ιανουαρίου 2017 επιχειρησιακή αξιολόγηση Μοίρας Ελικοπτέρων. Κατά την αξιολόγηση εξετάστηκαν αντικείμενα προσβολής στόχων σε όλο το μήκος και βάθος της περιοχής δράσης των ελικοπτέρων σε συνεργασία με χερσαίες δυνάμεις οι οποίες απεικόνιζαν τον εχθρό καθώς και αντικείμενα ταχείας επανεξυπηρέτησης των πτητικών μέσων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση για μια ακόμη φορά καταδείχθηκε ο υψηλός βαθμός επαγγελματικής κατάρτισης και επιχειρησιακής ετοιμότητας τόσο των ιπταμένων πληρωμάτων, όσο και του προσωπικού εδάφους.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
tsimuha2
Guest
tsimuha2

” Σύμφωνα με την ανακοίνωση για μια ακόμη φορά καταδείχθηκε ο υψηλός βαθμός επαγγελματικής κατάρτισης και επιχειρησιακής ετοιμότητας τόσο των ιπταμένων πληρωμάτων, όσο και του προσωπικού εδάφους.”

Να αυμπληρωσω οτι καταδειχθηκε και η παντελης ελλειψη νυκτερινων επιχειρησεων απο τα παραπανω μεσα αλλα αυτο το κανουμε γαργαρα.

SPY_GR
Guest
SPY_GR

Σωστό! Προσφέρονται πακέτα για νυκτερινές επιχειρήσεις και για τους δύο τύπους ελικοπτέρων, ειδικά τα Gazelle που υπηρετούν στην ΕΦ από το 1987 θα έπρεπε προ πολλού να “φόραγαν” μιά IR Viviane…

Γιάννης
Guest
Γιάννης

Ενα Κράτος-Κοινωνία (γιατί αυτά τα δύο ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ), που όχι απειλείται, αλλά έχει βιώσει πρόσφατα την εισβολή και συνεχίζει τμήμα του να είναι υπό κατοχή, αντιμετωπίζει με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουμε την άμυνά του (αγορές – συμμαχίες – λόμπυ) είναι άξιο της μοίρας του. Και για να μην παρεξηγηθώ ο Έλληνας είναι πάντα Έλληνας. Γιατί όπως δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέτερη αμυντική-εξωτερική πολιτική (βυθίσατε το HORA, έξω απο ΕΟΚ-ΝΑΤΟ, απύραυλα βαλκάνια, ένα F-16 10 σχολεία, το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του, Ίμια -έλα γιαβρί μου να πάίξουμε την κολοκυθιά των ευθυνών-, Πολίτικο-Πολιτικό ζεϊμπέκικο, το πολύ όμορφο …θα το ρισκάρουμε… Read more »

npo
Guest
npo

Ίσως φταίει πως οι Τούρκοι μας βράζουν σιγά σιγά και την πατάμε σαν τον βάτραχο που κάνει τις βουτίτσες του στην μαρμίτα φωνάζοντας με χαρα “ζεστούλικα που είναι!!”

Ίσως φταίνε οι ελίτ μας που νόμιζαν πως βαφτίζοντας την Ελλάδα “Ευρωπαϊκό κράτος” με κάποιο τρόπο μεταφερθήκαμε δίπλα στην Δανία.. Αυτή την ψευδαίσθηση μεταδώσανε κι σε μας το πόπολο.

Ίσως φταίει ο πόνος απο την προδοσία της Κύπρου. Αρχίζεις το ποτό για να ξεχάσεις οτιδήποτε έχει να κάνει με την έννοια “πατριωτισμός”.

Γενικά ζούμε σε μια ωραία ψευδαίσθηση. Ειδικά οι ελίτ μας. Να δω πότε (και πως) θα ξυπνήσουμε.

EVANS
Guest
Evans

Η ανακοίνωση αναφέρει αυτά που “πρέπει” και όχι αυτά που θα θέλαμε εμείς. Το βίντεο όμως εμφανίζει και εικόνες που “δεν πρέπει”.