Επιχειρησιακή Εκπαίδευση Μονάδων του Δ΄ Σώματος Στρατού «ΘΡΑΚΗ» στα Πλωτά Μέσα

2
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΣ Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης, διεξήχθη στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πλωτών Μέσων του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»), η τελική φάση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΔΙΑΒΑΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ», επιπέδου Τακτικού Συγκροτήματος Τάγματος Πεζικού, από προσωπικό των Μονάδων – Ανεξάρτητων Υπομονάδων της 7ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας (7η Μ/Κ ΤΑΞ «ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΣ»).

Την άσκηση παρακολούθησαν ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού/Υπαρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανούρης, ο Διοικητής του Δ΄ ΣΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο Διοικητής της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «ΕΒΡΟΣ», Υποστράτηγος Δημήτριος Κούκκος και ο Διοικητής της 7ης Μ/Κ ΤΑΞ, Ταξίαρχος Ιωάννης Ευσταθίου.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση διαπιστώθηκε η άρτια οργάνωση και εκτέλεση της άσκησης και η υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα των τμημάτων.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
tsimuha
Guest
tsimuha

To τετρακοπτερο συμμετειχε και αυτο στην ασκηση (αναγνωριση ακτης ) η απλα τραβουσε φωτο για το αρχειο.

Lesalaut
Member
Lesalaut

Τέσσερις ανώτατοι με τις κουστωδίες τους μαζεύτηκαν για να παρακολουθήσουν έναν μικτό λόχο να διαβαίνει ένα απόλυτα γνώριμο υδάτινο κώλυμα. Δεν ήταν νυχτερινή άσκηση, δεν ήταν καν ένας διαγωνισμός μεταξύ αρκετών τέτοιων συγκροτημάτων. Αναρωτιέμαι, χρόνο κράτησε κανένας τους, έτσι για το γαμώτο ρε αδερφέ.
Μόνο απογοήτευση από την ηγεσία…