Και η Dassault στα «Paradise Papers»

9
62
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Δεν ξέρουμε εάν ο δρόμος προς τους «φορολογικούς παραδείσους» οδηγεί τελικά σε κάποια «κόλαση»… πολιτική όπως ισχυρίζεται ο πρωθυπουργός αλλά μια από της εταιρίες που βρίσκεται στα «Paradise Papers» είναι και η Dassault. Σύμφωνα με δήλωση της εταιρίας υπήρξε συμμετοχή της σε επτά χρηματοπιστωτικές οντότητες στο Isle of Man την περίοδο 2008-2012, «προκειμένου να ικανοποιήσει οικονομικές ανάγκες πελατών της στην διάρκεια της οικονομικής κρίσης». Διευκρίνισε πάντως ότι έχει «σεβαστεί όλες τις φορολογικές της υποχρεώσεις».


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
tsimuha2
Guest
tsimuha2

Μια κοπελιτσα μεσα στο κοκπιτ του Rrafale.

Aris
Guest
Άρης

Σχετικά με τα paradise papers, υπάρχει ένα μεγάλο ερώτημα. Όσοι είναι μέσα από αθλητές κυρίως αλλά και η Ελισάβετ τα λεφτά που έχουν εκεί, έχουν πάει με νόμιμο τρόπο κυρίως αφού έχουν φορολογηθεί από την χώρα προέλευσης τους, πχ των αθλητών τα έπαθλα ή τα συμβόλαια έχουν φορολογηθεί πριν πάνε εκεί. Όσο για την Ελισάβετ είναι να γελάει κανείς μιας και το έδαφος εκεί είναι βρεττανικό όπως και το μεγαλύτερο μέρος της Καραιβικής. Αρχηγός κράτους είναι, οπότε ουδείς λόγως. Για τις εταιρείες πάλι για να γίνει το bank transfer έχει “τσιμπήσει” τους φόρους το κράτος πριν πάνε εκεί… Οπότε τι… Read more »

μαριοσ κοσμιδησ
Guest
μαριοσ κοσμιδησ

<<προκειμένου να ικανοποιήσει οικονομικές ανάγκες πελατών της στην διάρκεια της οικονομικής κρίσης»
τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια???? κατσε τωρα Γαλλε να παλευει ο Μακροσ να τηρησει το….συμφωνο σταθεροτητασ με περικοπες και ελαστικες εργατικεσ σχεσεισ………..γιατι αυτα φταινε………….και η Μαλτα καλα κρατει

chikichiki
Guest
chikichiki

Ε όχι, μα πως!

Προβοκάτωρ
Guest
Προβοκάτωρ

Απογοήτευση..περίμενα τουλάχιστον μία πανοραμική φωτογραφία από το κεντρικά γραφεία της εταιρείας..