Νέες συμβάσεις συμφωνήθηκαν στο Παρίσι για τη βελτίωση των ικανοτήτων του Eurofighter Typhoon

2
2848
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Οι χώρες και οι εταιρείες πίσω από το μαχητικό Eurofighter Typhoon έχουν συμφωνήσει να ξοδέψουν €53,2 εκατ. για τη βελτίωση των ικανοτήτων του αεροσκάφους.

Η ανακοίνωση για τη συμφωνία έγινε στις 19 Ιουνίου 2019 στο «Paris Air Show 2019» και οι κύριοι τομείς βελτίωσης θα είναι το σύστημα αυτοπροστασίας Praetorian DASS και οι κινητήρες EJ200. Για τους τελευταίους εξετάζεται η αύξηση της ώσης και της αξιοπιστίας, καθώς επίσης η μείωση του ρυθμού κατανάλωσης. Η βελτίωση του συστήματος αυτοπροστασίας έχει στόχο την αντιμετώπιση των μελλοντικών απειλών μέχρι το 2050. Επεμβάσεις θα γίνουν, τέλος, και στον χώρο του πιλοτηρίου.

Οι επιμέρους αναπτυξιακές συμβάσεις θα έχουν διάρκεια 19 μήνες για θέματα που αφορούν το μαχητικό και εννέα μήνες για τους κινητήρες. Οι συμβάσεις έχουν σκοπό να διατηρήσουν ικανό το αεροσκάφος έως ότου αυτό αντικατασταθεί από νεότερες πλατφόρμες.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
MisCo
Member
Famed Member
MisCo

Δεν θα αποσυρει αραγε κανεις τιποτα να ψωνισουμε σε τιμη κοψοχρονια? oops Οχι τιποτε αλλο, αλλα με μελλοντικη παραγγελια 20 και 40 F35 δεν σωζεται καμια ΠΑ οταν οι αποσυρσεις ειναι πολλαπλασιες.

YannisPavlidis
Member
Active Member
YannisPavlidis

Αστείο ποσό για ένα ακόμα πιο αστείο μαχητικό. Απο αυτά που έχουν διαρεύσει απο γερμανικές πηγές, το σύστημα αυτοπροστασίας μέχρι και σήμερα δεν λειτουργεί…