Συνάντηση Τσαβούσογλου-Δένδια στην Γενεύη – τι κρύβουν τα χαμόγελα για τις κάμερες;

5
Μοιραστείτε το άρθρο
  • 26
  •  
  •  

Οι υπουργοί εξωτερικών Ελλάδα και Τουρκίας συναντήθηκαν στη Σύνοδο Ηγετών του Στρατηγικού Διαλόγου των Δυτικών Βαλκανίων που διοργάνωσε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στη Γενεύη.

Συνάντηση Δένδια με Τσαβούσογλου σήμερα στη Γενεύη

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο κ. Δένδιας είχε μία χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων με τον κ. Τσαβούσογλου, με τη συζήτηση να εστιάζεται σε ζητήματα διμερούς και περιφερειακού ενδιαφέροντος.

Αμέσως μετά, συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, υπό το φως της πρόσφατης απόφασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου να μη δώσει ημερομηνία έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων.

Ο Έλληνας Υπουργός αναφέρθηκε στην σταθερή διαχρονική υποστήριξη από την πλευρά της Ελλάδος στην ευρωπαΐκή προοπτική της Βόρειας Μακεδονίας, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη ορθής εφαρμογής της Συμφωνίας των Πρεσπών στο σύνολό της, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές. Τέλος, συμφωνήθηκε η ενίσχυση των διμερών σχέσεων.

Συνάντηση του Ν. Δένδια με τον πρόεδρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Μπ. Μπρέντε

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και πρώην υπουργό Εξωτερικών της Νορβηγίας, Μπέργκε Μπρέντε, πραγματοποιεί ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Ο κ. Δένδιας βρίσκεται στη Γενεύη για τη συνάντηση που πραγματοποιεί το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για τα Δυτικά Βαλκάνια.

© ΑΠΕ-ΜΠΕ


Μοιραστείτε το άρθρο
  • 26
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
George_K
Member
Famed Member
George_K

Τελικά τι κρύβουν τα χαμόγελα για τις κάμερες.. θα μας πείτε;
Ή click bait τίτλος;

GiorgosR
Guest
GiorgosR

Είναι ρητορικό το ερώτημα μάλλον…

sotbak
Member
Famed Member
sotbak

συμφώνησαν ότι διαφωνούν,,,

George_K
Member
Famed Member
George_K

Το εύχομαι, γιατί αν κρίνω από την στάση του σώματος του Δένδια… τον ήπιαμε…

sotbak
Member
Famed Member
sotbak

Χαχαχαχ!!!! καλό!!! Μην επηρεάζεσαι όμως. Οι Οθωμανοί πάντοτε αποδίδουν μεγάλη σημασία στην εικόνα του ΔΥΝΑΤΟΥ-ΙΣΧΥΡΟΥ ως οι κατακτητές από την στέπα με το αγέρωχο ύφος. Αν δεις όλες τις συναντήσεις με Έλληνες πρωθυπουργούς κατά καιρούς με τον Ερντογάν αυτός έχει το σταθερό αγέρωχο εμβληματικό οθωμανικό ύφος και δίπλα είναι κάθε φορά ένα δικό μας “γατάκι” που χαμογελάει σα να εκλιπαρεί το Σουλτάνο, επειδή δεν έχει διδαχθεί πως πρέπει να στέκεται ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Υπουργός κλπ…….Ακόμη και ο Ράμα και όποιοι άλλοι Αλβανοί στέκονται καλύτερα από μας γιατί κι αυτοί είναι διαποτισμένοι από τα προσδιοριστικά αυτά στοιχεία ως προς το χαρακτήρα… Read more »