Δωρεά τριών περιπολικών οχημάτων στην Ελληνική Αστυνομία από την εταιρία Goldair εν όψει της πανδημίας

4
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Η Ελληνική Αστυνομία παραλαμβάνει ως δωρεά από την εταιρία Goldair (3) σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα οχήματα, τύπου SUV , ως αναγνώριση του σημαντικού έργου που επιτελεί στην εφαρμογή και τήρηση των μέτρων αποτροπής διάδοσης του κορωνοϊού, καθώς και στη φύλαξη και αποτροπή παραβίασης των ελληνικών και ευρωπαϊκών συνόρων στον Έβρο και στο Ανατολικό Αιγαίο.

Με την προσθήκη των οχημάτων αυτών στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας ενισχύεται περαιτέρω η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των αστυνομικών υπηρεσιών στην εκπλήρωση της αποστολής τους.

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης εξέφρασε την ευαρέσκειά του στην εταιρεία Gol d air και ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο της κ. Καλλίνικο Καλλίνικο δηλώνοντας ότι : «Τέτοιες πρωτοβουλίες αναδεικνύουν την αξία της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και αποτελούν έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας στην κοινωνία. Θα αξιοποιήσουμε τα οχήματα αυτά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε προς όφελος των πολιτών, ιδιαίτερα στη δύσκολη αυτή χρονική συγκυρία.»

Στο πλαίσιο της παραπάνω πρωτοβουλίας, ο Πρόεδρος της Goldair, κ. Καλλίνικος Καλλίνικος, δήλωσε: «Στεκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας, οι οποίοι με επαγγελματισμό και αυταπάρνηση βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για εμάς. Τους εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας, την αλληλεγγύη μας και τον σεβασμό μας και δηλώνουμε ότι είμαστε εδώ για να ενισχύσουμε έμπρακτα το δύσκολο έργο τους. Είμαι πεπεισμένος ότι η χώρα μας θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις παρούσες, πρωτοφανείς, προκλήσεις και από κοινού ο Δημόσιος και ο Ιδιωτικός τομέας, θα συστρατευτούμε για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της επόμενης ημέρας».


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

4
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
2 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
SpyrosGiannisKrLefterissotbak Recent comment authors

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
sotbak
Member
Famed Member
sotbak

ΕΥΓΕ!!!

Lefteris
Member
Famed Member
Lefteris

Μπράβο!
Με αυτά θα προλαβαίνουν και όλες τις παράνομες Λειτουργίες στις Εκκλησίες!
Προς στιγμή νόμιζα ότι ήταν για την πάταξη της εγκληματικότητας αλλά ευτυχώς, πάλι καλά.

GiannisKr
Member
Trusted Member
Γιάννης Μ.

Χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω τη σημασία των δωρεών περιπολικών, θα ήθελα να δω μια μέρα όλες αυτές οι εταιρείες, να προσφέρουν και άλλα είδη τα οποία έπονται της ύπαρξης των περιπολικών, όπως κάποιο αριθμό δωρεάν service ή εργασίες επισκευής σε κάποια ακινητοποιημένα οχήματα, κάποιους τόνους καυσίμου, ελαστικά, ενδεχομένως βελτιωτικό εξοπλισμό για τα οχήματα κλπ Κανείς δεν αντιλέγει ότι ένα περιπολικό καινούριο είναι καλύτερο από ένα “λιωμένο”, αλλά όλα τα οχήματα έχουν και έξοδα. Ίσως αντί μια δωρεά πχ 50 οχημάτων μόνο, θα μπορούσε να είναι 25 οχήματα και δωρεάν service (εργασία+στοκ ανταλλακτικών) για ορισμένα χρόνια είτε σε αυτά, είτε… Read more »

Spyros
Member
Famed Member
Spyros

Νομίζω τα ΕΛ.ΠΕ. πρόσφατα δώρισαν καύσιμο και για στην αστυνομία. Επίσης κάλυψαν το κόστος του καυσίμου για κάποιες πτήσης του Α320 της Aegean που έχει αναδιαμορφωθεί για μεταφορά υλικών από τη Κίνα.

Για ανταλλακτικά δεν έχω ακούσει κάτι, αλλά ένα καινούργιο όχημα προφανώς έχει λιγότερες ανάγκες σε ανταλλακτικά (και καύσιμο) σε σχέση με ένα παλαιότερο, οπότε η παραχώρηση έτσι κι αλλιώς φέρνει εξοικονόμηση σε λειτουργικά έξοδα… χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν χρειάζεται συντήρηση στον παλαιότερο στόλο.