Το EF-2000 είναι πρώτο στην κούρσα αντικατάστασης των γερμανικών Tornado

11
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

 

Το υπουργείο άμυνας της Γερμανίας ανέφερε στις 11 Δεκεμβρίου ό, τι το μαχητικό EF-2000 είναι στην πρώτη θέση μεταξύ των υποψηφιοτήτων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα αντικατάστασης του Tornado, επισημαίνει το «Reuters».

Ακολουθούν τα F-15, F/A-18 και F-35 (όχι απαραίτητα με αυτή την σειρά κατάταξης). Φυσικά, δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε οριστική απόφαση. Να υπενθυμίσουμε, η Γερμανική Αεροπορία επιθυμεί την απόσυρση των Tornado ECR/IDS γύρω στο 2025. Γι’ αυτό το λόγο εξετάζει διάφορες επιλογές και έχει ενδιαφερθεί να ενημερωθεί λεπτομερώς για τις δυνατότητες του F-35, που αντικαθιστά σε μια αντίστοιχη περίπτωση τα βρετανικά Tornado IDS. Το EF-2000 Typhoon στις τελευταίες του εκδόσεις έχει αποδείξει τις εξαιρετικές ικανότητες κρούσης, κάτι που έχει επιβεβαιωθεί στην Μέση Ανατολή με τα βρετανικά αεροσκάφη.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Em.Ti
Member
Em.Ti

Η είδηση είναι ότι είναι…είδηση. Κανονικά θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητο.

Προβοκάτωρ
Guest
Προβοκάτωρ

Ja!Naturlich.

dimitrov
Member
dimitrov

Das ist ja unglaublich!!!!

Προβοκάτωρ
Guest
Προβοκάτωρ

Warum?

Jerry
Guest
Jerry

Товарищ
вы не говорите на нашем славном языке.
Не оскорбляйте наши традиции

Προβοκάτωρ
Guest
Προβοκάτωρ

wink

ikaros
Member
ikaros

Όταν έγιναν οι συζητήσεις για την παρτίδα Tranche 3, οι Γερμανοί είχαν δηλώσει πώς τα 40+40 θα ήταν όλα διθέσια και με αυξημένες δυνατότητες κρούσης ως συμπλήρωμα-αντικαταστάτης των Tornado. Προφανώς αυτός ο σχεδιασμός άλλαξε.

Spyros
Member
Spyros

Στη πρώτη φωτογραφία το αεροσκάφος έχει Γερμανικά εθνόσημα και IRST. Νόμιζα πως οι Γερμανοί δεν είχαν IRST στους Τυφώνες τους… άλλαξε κάτι ή εγώ δεν τα ήξερα σωστά;

Κωστας Phantom Phixer
Guest
Κωστας Phantom Phixer

“…η Γερμανική Αεροπορία επιθυμεί την απόσυρση των Tornado ECR/IDS γύρω στο 2025.”

Σχηματισμός F-4E της ΠΑ θα πετάξει στην τελετή απόσυρσης τους grin

ikaros
Member
ikaros

Για τον φίλο που ρωτάει για το IRST στο γερμανικό Eurofighter. Δεν φαίνεται ολόκληρο το s/n του αεροσκάφους. Πρόκειται για το 98+07 ( IPA7 ) που ανήκει στην πτέρυγα δοκιμών WTD61 της Luftwaffe. Συνεπώς φέρει εξοπλισμό που δεν έχουν τα επιχειρησιακά αεροσκάφη.

Spyros
Member
Spyros

Ευχαριστώ!