Έφυγε από τη ζωή ο τέως Πρόεδρος της Κύπρου Δημήτρης Χριστόφιας

5
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 72 ετών ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο θεράπων ιατρός του, Μιχαήλ Μηνάς.

Όπως δήλωσε ο κ. Μηνά, ο τέως Πρόεδρος απεβίωσε στις 5:36 το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό.

Σημείωσε ότι ο εκλιπών παρουσίαζε σοβαρά προβλήματα στο πνευμονικό σύστημα, τα οποία επιδεινώθηκαν την τελευταία εβδομάδα.

Ο Δημήτρης Χριστόφιας υπηρέτησε ως ο 6ος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ανέλαβε καθήκοντα Προέδρου της Δημοκρατίας στις 28 Φεβρουαρίου 2008, έπειτα από την εκλογική του νίκη στις Προεδρικές Εκλογές που διεξήχθησαν στις 24 Φεβρουαρίου 2008, αξίωμα που κατείχε μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2013.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
observer
Guest
observer

Να κάνετε ένα μεγάλο αφιέρωμα στον πρώτο κομμουνιστή έλληνα(ελληνοκύπριο)πρόεδρο δημοκρατίας…..Γιατί εδώ δεν πρόκειται να δούμε το ΚΚΕ στην εξουσία στην Ελλάδα.

Aris
Member
Aris

Αμφιλεγόμενη προσωπικότητα για ότι έκανε το 74….
ας τον κρίνει η Ιστορία…

Chris Ain.
Guest
Chris Ain.

ΑΚΕΛ: Αφού πτωχεύσαν το νησί και διαλύσανε την Ε.Φ. τώρα στέλνουν και Τούρκους στην ευρωβουλή! Τελευταίος Έλληνας ηγέτης ήταν ο Τάσσος Παπαδόπουλος._

Nikolaos
Member
Famed Member
Nikolaos

Ίσως δεν είναι πρόσφορη η στιγμή, αλλά θα διερωτηθώ τα εξής: α) Γεωγραφικώς απομονωμένο τμήμα του Ελληνισμού αρχίζει αιματηρό εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα κατά της αποικιοκρατίας, και κατορθώνει να την κάμψει χωρίς τη συνδρομή του εθνικού κέντρου. Η αποικιοκρατική δύναμη καταφεύγει στο έσχατο όπλο, αυτό που καλά γνωρίζει: Οπλίζει τον μισητό εχθρό, την τουρκοκυπριακή κοινότητα, και τη στρέφει κατά των Ελληνοκυπρίων, για να διαπράξει ατιμωρητί τις σφαγές και τρομοκρατικές ωμότητες που η ίδια η αποικιοκρατική δύναμη αποφεύγει προς τήρηση των προσχημάτων (όχι ότι είχε κάνει λίγα ως τότε, με τις εκτελέσεις αγωνιστών, μαθητών σε συλλαλητήρια, εγκλεισμό χιλιάδων σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως κλπ.). Και… Read more »

observer
Guest
observer

Άστα να πάνε….Γι’αυτό είναι υποστηρικτής της θεωρίας του κομήτη, όπου κομήτης ουράνιο σώμα που θα μας σημαδέψει, Ελλάδα και Κύπρο, και θα μας βουλιάξει λόγω βλακείας ηλιθιότητας και προδοσί@ς!!