Το Eitan πέρασε το τεστ των δοκιμών αξιολόγησης (video)

5
2091
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Το υπουργείο άμυνας του Ισραήλ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση δοκιμών αξιολόγησης του πρωτοτύπου τροχοφόρου τεθωρακισμένου οχήματος Eitan. Το Eitan, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά την 1η Αυγούστου 2016, θα αντικαταστήσει μερικώς το M113. Πρόσφατα με άλλη ανακοίνωσή του, το υπουργείο άμυνας του Ισραήλ είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να παραγγείλει «εκατοντάδες» Eitan. Το όχημα μπορεί να εξοπλιστεί με πυροβόλο των 30 – 40mm.

Οι συγκεκριμένες δοκιμές του Eitan διεξήχθησαν σε διάφορα μέρη του Ισραήλ και διεκπεραιώθηκαν υπό την επίβλεψη της διεύθυνσης του προγράμματος Merkava και της Ταξιαρχίας Nahal.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Kamp
Guest
alex

Αντίστοιχα πρέπει να κινηθούμε και εμείς για την μερική αντικατάσταση των M113. Ειδικά για τα νησιά και όχι μόνο η αντίστοιχη κατηγορία είναι ιδανική.

tallyhogr
Guest

@alex:

Στα πλαισια συσφιξης σχέσεων κιολας με το Ισραηλ… θα μπορουσαμε να δουμε και συμπαραγωγη του EITAN. Με μερικες εκατονταδες τέτοια στα νησιά, τους κάνεις τον βιο αβίωτο.

Gunner
Guest
Gunner

Τα τροχοφόρα είναι το μέλλον στις ένοπλες δυνάμεις παγκοσμίως.

kafes_filtrou
Guest
kafes_filtrou

http://www.foxnews.com/tech/2018/04/09/new-foam-armor-for-tanks-can-pulverize-enemies.html με αυτον τον αφρό βλέπω να έχουμε m113 για πάντα

andreasmp412c
Guest
mp412c

Εξαρταται τι μιζα σηκωνει ο αφρος. Κ αν θα του κοψει κανενος να κανει καμια δοκιμη