Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την διάθεση προσωπικού και μέσων σε περιοχές που που είχαν πληγεί από τον χιονιά και τα ακραία καιρικά φαινόμενα τις τελευταίες ημέρες.

Το χιόνι βέβαια και οι αντίξοες καιρικές συνθήκες υπήρξαν ευκαιρία για εκπαίδευση η οποία όχι μόνο δεν ανακόπηκε αλλά εντάθηκε!

 

(Πηγή ΓΕΣ)

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μάϊστα…! Μία από τα ίδια! Ο γνωστός φωτογράφος του ΥπΕθΑ, βρήκε ευκαιρία πάλι να κάνει τα «δικά του». Αυτή η ακατανόητη (σε σημείο ανοησίας) μανία να φωτογραφίζουν τον επικεφαλής να δείχνει με το χέρι σε μία κατευθυνση λες και πρόκειται για σκηνοθεσία προπαγάνδας Σοβιετικού τύπου την εποχή του ψυχρού πολέμου. Για να μην μιλήσω για τους ημίγυμνους που (υποτίθεται πως) ελίσσονται στο εμπόδιο του στίβου μάχης, καταφέρνοντας (ω, μαγικό!) να αφήσουν το χιόνι απείραχτο (!!!) πάνω στις δοκούς. Όλα καλά! Να εδώ στα χιόνια, περνάμε καλά και βγάζουμε φωτο για να πείσουμε πως είμαστε σκληρά αγόρια.

  Συγνώμη αδέρφια, αλλά τέτοιες γελοίες φωτογραφίες έχουν το ακριβώς αντίθετο απότέλεσμα από αυτό που προσπαθούν να πετύχουν!

  • Χωρίς να διαφωνώ τελείως, νομίζω υπερβάλεις.
   Αν παρατηρήσεις καλύτερα θα δείς πως όντως έχουν περάσει το εμπόδιο. Η γυμναστική μόνο καλό κάνει και θα έπρεπε να είχε επιβληθεί παντού. Για τις ενδυματολογικές επιλογές που αναφέρεις, (και) κάτι τέτοια «χαζά» μικροπράγματα βοηθούν στο να χτιστεί πνεύμα μονάδας και συντροφικοί δεσμοί.
   Τέλος, η ανάγκη επισήμανσης και κατάδειξης είναι ανεκτίμητη, είτε πρόκειται για λέϊζερ είτε για τα χέρια. Πιο πολύ με ενοχλούν τα ανοιχτά φώτα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here