Προκλητικός ο Ερντογάν: “Δεν θα καταφέρετε να συλλάβετε το προσωπικό του Πορθητή”

5
2040
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

“Δεν θα καταφέρετε να συλλάβετε κανέναν”, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος αναφερόμενος στα διεθνή εντάλματα σύλληψης για το προσωπικό του Πορθητή, λέγοντας ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν πάρει τη θέση τους στην ανατολική Μεσόγειο και καθήκον της Τουρκίας είναι να προστατεύσει το προσωπικό του πλοίου.

Σε ομιλία του σε τελετή βράβευσης των Τούρκων εξαγωγέων, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι “εάν ακόμη υπάρχουν κάποιοι που βλέπουν τις λεκτικές διαμάχες για τις έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου στην ανατολική Μεσόγειο ως ένα απλό καβγά για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα από αυτή τη δουλειά”.

“Αγαπητοί αδελφοί μου εμείς στην ανατολική Μεσόγειο, σε αυτά τα νερά στην ΑΟΖ που έχει διαχωριστεί για μας, συνεχίζουμε τις έρευνές μας στην ΑΟΖ μας και θα τις συνεχίσουμε.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
x-m
Member
Noble Member
x-m

Όταν κάποιος απο αυτούς πατήσει το ποδαράκι του σε ξένη χώρα ;

Aris
Guest
Aris

Μαγκιά κλ@νι@ και εξάτμιση ο Έρντο….μήπως να κάνουνε κανά ρεσάλτο πάλι τα φαντάσματα του Ισραήλ μαζί με την ΜΥΑ από εδώ και από Κύπρο με ευλογία Θείου Σαμ…και τα υπόλοιπα στην φαντασία…

Tasos
Member
Active Member
Tasos

Φίλε μου το διακύβευμα είναι τί μπορείς να κάνεις Μόνος σου…. Γιατί να έρθουν να σε βοηθήσουν οι όποιοι σύμμαχοι (παλαιοί και νέοι…) όταν εσύ ο ίδιος δεν έχεις το θάρρος να κινηθείς στην περιοχή έστω για επίδειξη της σημαίας σου; Οι ισραηλινοί όταν προχώρησαν στο ρεσάλτο το 2010 δεν είχαν ενδοιασμούς παρά μόνο την υπεράσπιση της κυριαρχίας τους…..Εμείς;

My_name_is_Nobody
Member
Famed Member
My_name_is_Nobody

Να είσαι λέει καλοπληρωμένο στέλεχος ,τουρκικής καταγωγής, του πληρώματος του Πορδητή και να μην μπορείς να κάνεις ένα ταξιδάκι στας Ευρώπας.
Την ατυχία μου μέσα!

ΚΚ76
Guest
ΚΚ76

Και εγώ αυτό πιστεύω Ερντο. Δεν θα συλλάβουν κανέναν. Ξέρεις όμως γιατί;; Γιατί έχουν φύγει όλοι….Μόνο κάτι Τούρκοι έχουν μείνει επάνω στον Πορθητή σας για να ανεβοκατεβάζουν την άγκυρα.