ΕΣ: Στην Παναγιά των Οινουσών

4
975
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=TsLrmf_HgVA]

Άσκηση εθνοφυλάκων με βολές στην Παναγιά των Οοινουσών στο βίντεο του AegeanHawk που ευχαριστούμε όπως πάντα θερμά.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Άγγελος Αναγνωστόπουλος
Guest
Άγγελος Αναγνωστόπουλος

Δεν ξέρω κατά πόσον τέτοια βίντεο προάγουν τον ΕΣ και την επιχειρησιακή ετοιμότητα αυτού, ειδικά αν συγκριθούν με άλλα όπως, επί παραδείγματι, αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=kM0janQ325g . Καταλαβαίνω ότι μιλάμε για εθνοφύλακες, όπου μπορεί να περιλαμβάνονται και επίστρατοι, αλλά επειδή online όλα κρίνονται και κριτικάρονται (και παρακολουθούνται), ένα αυστηρότερο φιλτράρισμα από πλευράς του ίδιου του ΕΣ θα βοηθούσε (και σε καμιά περίπτωση δεν στρέφω τα βέλη μου ενάντια στον AegeanHawk και στην Πτήση, αμφότεροι εξαιρετικοί). Είναι σαν τις πρόσφατες εικόνες της χειμερινής εκπαίδευσης της Ε’ ΜΚ, όπου υπήρχαν υπέρβαροι (ειδικά για τα δεδομένα των Ειδικών Δυνάμεων). Εν κατακλείδι: Εφόσον θες να κάνεις… Read more »

AegeanHawk
Guest

Κάθε φωτογραφία, κάθε βίντεο που δημοσιοποιείται έχουν σαν σκοπό να μεταδώσουν ένα μήνυμα, να διαδώσουν μια πληροφορία ή και να κάνουν γνωστό ένας γεγονός. Οι “θεατές-αποδέκτες” ανάλογα του ρόλου τους, της γνώσης του αντικειμένου που παρουσιάζεται και της αντιληπτικής ικανότητάς τους λαμβάνουν και αξιοποιούν με εντελώς διαφορετικό τρόπο την εικόνα-πληροφορία. Μια μόνιμη ωραιοποίηση δεν πιστεύω ότι θα πείσει την μεγάλη πλειοψηφία των “θεατών-αποδεκτών”. Φυσικά μιας και μιλάμε για εξαιρετικά κρίσιμα θέματα όπως η Άμυνα και η Εθνική Ασφάλεια, πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην απόκρυψη σημαντικών πληροφοριών που θα έδιναν στον αντίπαλο εύκολη πληροφόρηση. Η αποτύπωση-αποθήκευση-δημοσιοποίηση μιας εικόνας ή βίντεο… Read more »

Άγγελος Αναγνωστόπουλος
Guest
Άγγελος Αναγνωστόπουλος

Ευχαριστώ για την εμπεριστατωμένη απάντηση. Ομολογώ ότι έθεσες μια διάσταση του θέματος την οποία δεν είχα λάβει υπόψη μου, ίσως γιατί στο τμήμα του ΕΣ στο οποίο υπηρέτησα δεν είχα καθόλου επαφή με αυτό το κομμάτι της Εθνοφυλακής.
Ανακαλώ το αρχικό μου σχόλιο και εφεξής θα αντίστοιχο υλικό υπό νέο πρίσμα.

AegeanHawk
Guest

Παρακαλώ και σ’ ευχαριστώ με την σειρά μου για το σχόλιο ανταπάντηση που το περιεχόμενό του εκπλήσσει ευχάριστα και φυσικά αποκαλύπτει το υψηλό επίπεδο αντιληπτικής ικανότητας του συνομιλητή….
Τους φιλικότερους χαιρετισμούς μου….