Η Ευρωπαϊκή Ένωση αξιώνει τον τερματισμό της τουρκικής επιχείρησης στη Συρία

9
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ αξίωσε σήμερα τον τερματισμό της στρατιωτικής επιχείρησης που ξεκίνησε η Τουρκία στη βόρεια Συρία και προειδοποίησε ότι καμία ευρωπαϊκή χρηματοδότηση δεν πρόκειται να δοθεί «για μια ζώνη ασφαλείας».

«Η Τουρκία πρέπει να σταματήσει τη στρατιωτική επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν θα αποφέρει κανένα αποτέλεσμα. Και εάν το σχέδιο της Τουρκίας είναι η δημιουργία μιας ζώνης ασφαλείας, μην περιμένετε χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση», υπογράμμισε ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
AlxPorto
Member
Trusted Member
Αλέξανδρος Πορτοκάλης

Είπε ο απερχόμενος πριν αποσυρθεί στα ιδιαίτερά του να γιορτάσει με ένα ποτηράκι την νέα διπλωματική επικράτηση της ΕΕ έναντι της Τουρκίας καθώς (και αυτές) οι δηλώσεις προκάλεσαν έντονο προβληματισμό και ρίγη τρόμου στις ανώτατες βαθμίδες εξουσίας στην Άγκυρα.

p270
Member
Noble Member
p270

να μείνουν ήσυχοι ,θα τους ακούσουν οπωσδήποτε

flashg
Member
flashg

Ο Τραμπ τους ξεβράκωσε όλους. Οι Αμερικανοί πάνε σπίτι τους. Οι Ευρωπαίοι με τις ανακοινώσεις δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα. Ας είχαν στρατό να τον στέλνανε. Αυτός που είναι προετοιμασμένος και έχει θέληση να πολεμήσει αυτός θα κυριαρχήσει στην περιοχή. Ας ξυπνήσουν κάποιοι γιατί η ώρα που θα κληθούμε να πάρουμε τα όπλα πλησιάζει. Έστω και τώρα οι πολιτικοί μας και οι στρατιωτικοί πρέπει να ξυπνήσουν.

Aris
Member
Noble Member
Aris

Βέβαια όπως λέμε στο χωριό μου «με αέρισμα δεν βάφουμε αυγά…» ας σταματήσει η ΕΕ την εισαγωγή και εξαγωγή για να κάνει κάτι ουσιαστικό απέναντι στην Τουρκία…ο μπεκροκανάτας έχει πει πολλά αλλά χωρίς αντίκρισμα

MUSTAFA
Member
MUSTAFA

αστείο …
γελοίο …
Περιττό να πω …
αδύναμος χαρακτήρας …
κακή …
εγωιστική
κοντόφθαλμη …
σύντομα …. δεν με νοιάζει …
(γέλια φωνάζοντας)

Komis Dracula
Guest
Komis Dracula

Χα!

Faethon
Member
Noble Member
Faethon

Σιγά..θα σχιστεί κανα καλσόν.

JimK
Member
JimK

Και στο διπλανό δωμάτιο οι Γερμανικές επιχειρήσεις υπογράφουν επενδύσεις δισεκατομμυρίων (βλέπε VW) στην Τουρκία.
Οι μάσκες έπεσαν από πολλούς. Το μόνο καλό. Ξυπνήστε λοιπόν εκεί στη βουλή και προστατέψτε την πατρίδα μας ουσιαστικά και όχι με ευχολόγια και υποσχέσεις. Οι άλλοι ( ΟΛΟΙ ), όταν κρίνουν ότι για το συμφέρον της δικής τους χώρας πρέπει να μείνουν ουσιαστικά άπραγοι, θα ξεχάσουν αμέσως λόγια και υποσχέσεις και θα μείνουν άπραγοι.

Thras
Member
Famed Member
Thras

Αυτές οι δηλώσεις είναι γελοίες.
ΕΕ και ΟΗΕ βρίσκονται στην πλήρη ανυποληψία!
Η Τουρκία καταλαβαίνει μόνο την ισχύ των όπλων…