Βίντεο από αποστολή Air Policing πάνω από την Γερμανία στις 16 Φεβρουαρίου όταν δυο EF2000 της Luftwaffe αναχαίτισαν και αναγνώρισαν ένα Boeing 777-300 (VT-JEX) της ινδικής Jet Airways που εκτελούσε την πτήση 9W-118 από το Μουμπάι προς τον Λονδίνο και έπαψε να αναφέρει στον ΕΕΚ (λόγω λάθους στην διαμόρφωση των ασυρμάτων). Το βίντεο έχει καταγραφεί από άλλο επιβατικό αεροσκάφος που πετά στην ίδιο αεροδιάδρομο.

Στο τεύχος μας Μαρτίου, μαζί σας την άλλη εβδομάδα, συμπεριλαμβάνουμε ένα άρθρο για Air Policing με Mirage 2000-5F Vi και EF2000 της Luftwaffe με πολλές αποκαλύψεις.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν το άφησαν να ψεκάσει με την ησυχία του….Επιπόλαιο λάθος πάντως η λάθος διαμόρφωση ασυρμάτου.Δεν διακιολογείται απο επαγγελματίες ειδικά όταν έχει τονιστεί χιλιάδες φορές.Επρεπε να τριπλοτσεκάρουν….

  2. Αυτό το ψεκαστικό είναι που περνάει και από του ΥΕΘΑ το σπίτι;;;
    Πότε θα γίνει πάλι κανά λάθος και θα χαθεί τσάμπα και βερεσέ ο κοσμάκης…

  3. σίγουρα κατάφερε να το αναχαιτήσει?

    Οι κακές γλώσσες λένε πως παλιά δεν μπορούσε να βρεί ουτε τα φίλια AWACS και Αεροσκάφη ανεφοδιασμου….

  4. Γιατί δεν λέτε την αλήθεια; Ότι ο πιλότος του πολιτικού αεροσκάφους υπερεκτίμησε τις δυνατότητές του στο ψέκασμα και ζήτησε βοήθεια από την Luftwaffe;
    Περιμένω τη στιγμή που οι γνωστοί οπαδοί των ψεκασμών θα προβάλλουν το βίντεο αυτό ως απόδειξη και θα λένε μάλιστα για σύμπραξη ιδιωτών και κυβερνήσεων.

Απάντηση