Η «καρδιά» των Airshow χτυπά στην Αθήνα

0
1107
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Το Συνέδριο του EAC (European Airshow Council), που συντονίζει τις δραστηριότητες airshow στην Ευρώπη πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Αθήνα από τις 28/2 έως τις 2/3 2019.

Η προσέλκυση και φιλοξενία της ετήσιας συνάντησης στην Αθήνα είναι σίγουρα μια σημαντική επιτυχία της ελληνικής αεραθλητικής κοινότητας και συγκεκριμένα της ATHENS FLYING WEEK, που αναγνωρίζεται έτσι ως μια από τις σημαντικότερες αεραθλητικές διοργανώσεις διεθνώς.

Το παρόν θα δώσουν οι επικεφαλής των μεγαλύτερων αεροπορικών εθνικών ακροβατικών ομάδων όπως αυτές του Βελγίου, της Πολωνίας, της Ιορδανίας, της Δανίας, της Σουηδίας, της Ελβετίας, της Γαλλίας, της Νορβηγίας, της Σαουδικής Αραβίας, της Ουγγαρίας , της Κροατίας, της Ιταλίας, της Τσεχίας, της Ιορδανίας, του Καναδά αλλά και των RED ARROWS από το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και διάσημοι αεροπόροι-σταρ του ακροβατικού αεραθλητισμού που θα ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες με τους διοργανωτές των airshow στο πλαίσιο των workshop που διεξάγονται στο πλαίσιο του συνεδρίου WORKSHOP με επίκεντρο την αρτιότητα και την ασφάλεια των διοργανώσεων αυτών.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν και δύο επί μέρους σεμινάρια ιδιαίτερου ενδιαφέροντος. Το πρώτο αφορά το Fast Jet Solo Display Pilot Safety Workshop  με  τη συμμετοχή και των Ελλήνων πιλότων της ομάδας ΖΕΥΣ της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας που εδώ και χρόνια αποτελούν κορυφαία επιλογή των airshows διεθνώς και αναμένονται σε όλο τον κόσμο με θαυμασμό για την εντυπωσιακή τους εμφάνιση. Το δεύτερο σεμινάριο έχει θέμα «Emergency Planning and Business Continuity»,  τομείς που απασχολούν τους διοργανωτές των airshows και στοχεύουν τη διαρκή τους βελτίωση μέσω της ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών.

Να θυμίσουμε ότι η ATHENS FLYING WEEK επίσημος συνδιοργανωτής του φετινού συνεδρίου, θα είναι συνεπής στο ραντεβού της για 8η συνεχή χρονιά, δυνατές συγκινήσεις στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2019 στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •