Ευαγγελισμός! Φωτογραφία της Ημέρας

8
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά 

Με την ευχή να γιορτάσουμε και ένα γενικότερο “ευαγγελισμό” στις δύσκολες αυτές μέρες.

 

Βγάλτε περήφανα και την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι του σπιτιού, ο καλύτερος χαιρετισμός και υποστήριξη για όσους βρίσκονται στη πρώτη γραμμή.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

8
Leave a Reply

Please Login to comment
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
My_name_is_NobodyIomarChrisantoniosx-m Recent comment authors

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
My_name_is_Nobody
Member
Famed Member
My_name_is_Nobody

Χρόνια πολλά!
comment image

Iomar
Member
Noble Member
Iomar

Καλησπέρα,

Εξαιρετική ταπετσαρία!

IliasSkaltsas
Member
Active Member
IliasSkaltsas

Θ. Κολοκοτρώνης: “Όταν έμβηκα εις την Τριπολιτσά, με έδειξαν τον Πλάτανο εις το παζάρι όπου εκρέμαγαν τους Έλληνας. Αναστέναξα και είπα: «Άιντε, πόσοι από το σόγι μου και από το έθνος μου εκρεμάσθηκαν εκεί», διέταξα και το έκοψαν”

x-m
Member
Famed Member
x-m

Χρόνια Πολλά σε όλους !!! Χρόνια Πολλά στις Ε.Δ. !!! Και ιδιαιτέρως Χρόνια Πολλά σε όσους υπηρετούν στην 156 Α/Κ ΜΜΠ !!! smile

antonios
Member
Noble Member
antonios

Πρώτον ωραία φώτο τέλεια για ημερολόγιο του επόμενου μήνα. Επιτρέψτε μου μια μικρή παρέμβαση τόσο ηθικής όσο και ιστορικής. Ξεκινάμε από την ιστορική. Όταν ξέσπασε η επανάσταση οι Έλληνες υπέγραφαν τις συμφωνίες τους ως Ρωμαίοι (παράδειγμα η συμφωνία για την από κοινού πολιορκία της Αρτας με τους Αλβανούς). Έλληνες ήμασταν ακόμα και στα 1670 χρονιά Ρωμαικοτητας είτε ως υπόδουλοι είτε ως πολίτες (διάταγμα Καρακαλα) είτε σαν συνείδηση. Ο ισχυρισμός ότι οι εθνικές συνειδήσεις υπήρξαν αποτέλεσμα του Διαφωτισμού ειναι 100% λάθος. Από την πρώιμη ιστορική περίοδο οι άνθρωποι είχαν εθνική συνείδηση (οι Αρμένιοι ήξεραν ότι ειναι Αρμένιοι, Οι Αιγύπτιοι ήξεραν ότι… Read more »

Chris
Member
Famed Member
Chris

Ιστορικά όλοι οι όροι Γραικός, Ρωμιός, Έλληνας είναι έγκυροι και προσδιορίζουν τον ίδιο λαό, εμάς. Ο όρος Έλληνας επιλέχθηκε αντί του Ρωμιού ως βολικότερος για να αποσυνδεθεί πολιτικά ο Ελληνισμός από την Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (Βυζάντιο), την απελευθέρωση των εδαφών της με Ελληνικό πληθυσμό και τη δημιουργία κράτους με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη, όπως ήταν και ο διακυρηγμένος στόχος των Επαναστατών και της Φιλικής Εταιρίας. Κάτι που ήταν πραγματικός εφιάλτης των δυτικών και επέτυχαν με κάθε τρόπο να το εμποδίσουν. Αντίθετα η σύνδεση της λέξης Έλληνας με την κλασσική αρχαιότητα μετατόπισε το πολιτικό, πολιτισμικό, ιστορικό και γεωγραφικό κέντρο βάρους προς την… Read more »

Iomar
Member
Noble Member
Iomar

Το παρακάτω βίντεο είναι από την έπαρση της σημαίας στο Φυλάκιο 1 στις Καστανιές.

Παρακαλώ να το ανεβάσετε και εσείς σε ξεχωριστή ανάρτηση, είναι νομίζω ανάγκη.

https://www.youtube.com/watch?v=a7w6GBdEbPI

Και ένα μικρό σχόλιο: Εμείς μπορεί να μην έχουμε τη στρατηγό Τσεν Γουέϊ που ηγείται της προσπάθειας καταπολέμησης του κορναϊού, ωστόσο έχουμε την έχων το πρόσταγμα της έπαρσης, ανθυπολοχαγό Ελισάβετ Νιώτη, που φρουρεί τα σύνορα για να μπορούμε όλοι εμείς να κοιμόμαστε ήσυχοι.

Ελπίζω και εύχομαι κάποτε να την δούμε στις υψηλότερες βαθμίδες των Ενόπλων Δυνάμεων.

My_name_is_Nobody
Member
Famed Member
My_name_is_Nobody

Επέτρεψε μου να οπτικοποιήσω το σχόλιό σου.
comment image