Αμερικανικά F-15E καταστρέφουν προληπτικά αποθήκη πυρομαχικών στην Συρία

5
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Στις 16 Οκτωβρίου, μετά την αναχώρηση του προσωπικού και των στελεχών των συμμαχικών δυνάμεων στην βορεια Συρία, λόγω της επείγουσας φύσης της αναχώρησης χρειάστηκε να ληφθούν επείγοντα μέτρα.

Συγκεκριμένα, αεροσκάφη κρούσης F-15E της αμερικανικής Αεροπορίας πραγματοποίησαν με επιτυχία μια προσβολή ακριβείας από αέρος σε εργοστάσιο παραγωγής τσιμέντου της γαλλικής εταιρείας Lafarge αφενός μεν για να καταστρέψουν μια προσωρινή αποθήκη πυρομαχικών που βρισκόταν στο σημείο και αφετέρου δε για να μειώσουν τη στρατιωτική χρησιμότητα της συγκεκριμένης εγκατάστασης.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Em.Ti
Member
Noble Member
Em.Ti

Η αποχώρηση των ΗΠΑ από την περιοχή είναι γεγονός.

chriss8
Member
Famed Member
chriss8

Και ο άλλος έφαγε 5Φ γιατί έχασε ένα πυράκι από το G3…..

Tango.Alpha
Member
Tango.Alpha

Ευτυχώς η διοίκηση περιορίζει τις ασκήσεις με G3 και προτιμά τις αγγαρείες ώστε να μη κινδυνεύουν οι στρατεύσιμοι με Φ.

Φαντάζομαι η Lafarge θα κινηθεί εναντίον του αμερικανικού δημοσίου.

chikichiki
Member
Famed Member
chikichiki

Αν ήταν να κινηθεί θα το είχε κάνει όταν το εργοστάσιο έγινε αποθήκη

AESA
Member
Famed Member
AESA

Γάτοι οι Αμερικάνοι. Έχουν αδειάσει την αποθήκη οι Κούρδοι, με τις ευλογίες τους και μετά την βομβαρδίζουν … Η αποχώρηση των Αμερικανών είναι δώρο εξοπλισμού των Κούρδων, μιας και δίνουν πολλά χωρίς να φαίνεται, και κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει. Δηλαδή τόσα Hummer, Brandley, ελαφρά τεθωρακισμένα αντιαρματικά κοκ τα πήραν σε 2 ημέρες; Οι Κούρδοι ήταν μέσα και έξω από την βάση. Τώρα δένει και η επίθεση του πυροβολικού από τους τούρκους. Είδαν μεγάλη κίνηση και προειδοποίησαν … Γιατί δεν την ανατίναξαν φεύγοντας και το κάνουν μια εβδομάδα μετά; Τα μεταγωγικά που έρχονταν για να παραλάβουν ήταν άδεια;