Τα πρώτα ινδικά Chinook σε υπηρεσία!

5
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Η Ινδική Αεροπορία ενέταξε στο ενεργό δυναμικό της τα πρώτα καινούρια μεταφορικά ελικόπτερα CH-47F(I) με ειδική τελετή που έγινε στις 25 Μαρτίου 2019.

 

Σύμφωνα με το «Defence-Blog», τα ελικόπτερα θα ανήκουν στην 126η Μοίρα και θα επιχειρούν από την αεροπορική βάση Chandigarh. Η Ινδία έχει παραγγείλει συνολικά από τις ΗΠΑ 22 επιθετικά ελικόπτερα AH-64E Apache και 15 μεταφορικά ελικόπτερα CH-47F(I) αντί $3 δις. Στο πακέτο υφίσταται δικαίωμα πρόσθετης αγοράς 11 AH-64E και επτά CH-47F(I). Η Ινδία αποτελεί τον 19ο χρήστη του Chinook παγκοσμίως.

 

Άφιξη πρώτων CH-47F(I) Chinook στην Ινδία


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Nikolaos
Member
Nikolaos

Εκτενείς πρόνοιες αυτοπροστασίας, φίλτρα heavy duty, πολλοί γάντζοι από κάτω … Και στα δικά μας … Λίγα πράγματα μου φτιάχνουν τη διάθεση όσο Σινούκ με “τα πάντα όλα” … Μόνο το ραντάρ καιρού και οι δεξαμενές μακράς εμβελείας λείπουν …

SKYHOOK47
Member
SKYHOOK47

Δεν ήξερα ότι τα Ινδικά Chinook έχουν περισσότερα άγκιστρα ανάρτησης εξωτερικών φορτίων από τα δικά μας…

Nikolaos
Member
Nikolaos

Μπορεί να κάνω και λάθος … Σε κάποιο στάδιο των αναβαθμίσεων προβλέφθηκε, αλλά αν το πρόφθασαν και τα δικά μας δεν μπορώ να πω …

SKYHOOK47
Member
SKYHOOK47

Ανέκαθεν τα Chinook είχαν 3 άγκιστρα ,απλώς το κεντρικό είναι αναδιπλούμενο γι αυτό και πολλές φορές δεν φαίνεται στις φωτογραφίες.

Γιώργος Κ
Guest
Γιώργος Κ

Δείτε τώρα πριν πέσει…!