Παραγουάη: Έκλεψαν αστυνομικά τυφέκια και τα αντικατέστησαν με πλαστικά

2
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Η Αστυνομία της Παραγουάης παρατήρησε πριν λίγο καιρό πως τυφέκια εφόδου FN FAL, άρχισαν να πωλούνται στη μαύρη αγορά. Αυτό που διαπίστωσαν στη πορεία όμως, ήταν μια γκάφα (;) επικών διαστάσεων.

Για προληπτικούς λόγους, η Αστυνομία διέταξε έλεγχο των αποθηκών οπλισμού της. Τελικά ανακάλυψαν πως 42 τυφέκια έλειπαν από την αποθήκη της πόλης Capiata. Ο λόγος που δεν έγινε αντιληπτή η κλοπή, ήταν επειδή οι κλέφτες τα είχαν αντικαταστήσει με πλαστικές και ξύλινες ρέπλικες.

Δεν είναι απόλυτα βέβαιο αν πρόκειται για epic fail των υπευθύνων της αποθήκης, ή αν ήταν συνεργοί στη κλοπή. Μέχρι στιγμής πάντως, δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Tango Alpha
Guest
Tango Alpha

Λιμενικό Ραφήνας καλοκαίρι του 1987 – 16 Αυγούστου αν θυμάμαι καλά. Βέβαια οι δικοί μας απολλοτριωτές και ρέπλικες δεν άφησαν και τους Λιμενικούς κλείδωσαν και φώναζαν στους γείτονες να τους ελευθερώσουν.

ΓΙΑΝΝΗΣ 1
Guest
ΓΙΑΝΝΗΣ 1

Εδώ στην Ελλάδα κάποιοι είχαν κλέψει μια 100στή ρουκέτες όπου μετά τις εκτόξευαν όπου ήθελαν και ότι ώρα ήθελαν στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο. Όταν πριν πολλά χρόνια ρώτησα ένα οικογενειακό φίλο, ταξίαρχο της ΕΛ.ΑΣ, (μετά πήρε κάνα-δύο προαγωγές), τον κύριο Κώστα Μ. ,,γιατί δεν πιάνεται την 17Ν ??,, μου απάντησε πως ,,εμείς (η ΕΛ.ΑΣ) θέλουμε να τους πιάσουμε αλλά δεν μας αφήνουν,,. Όταν τον ρώτησα ,,ποιοι δεν σας αφήνουν ??,, απάντησε ,,οι πολιτικοί,,. Ίδια ήταν η απάντηση του και στο ερώτημα ,,γιατί δεν πιάνεται τους αναρχικούς που τα καίνε και τα σπάνε μια ζωή,, (κρατική περιουσία και… Read more »