Επίσημη πρεμιέρα EMALS

9
848
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=6qahWEhrDfg]

Προσαπονηώσεις στο νεότευκτο USS Gerald R. Ford (CVN 78) με χρήση ηλεκτρομαγνητικού καταπέλτη EMALS (Electromagnetic Aircraft Launch System), που… χρειάστηκε ρυθμίσεις και αναβαθμίσεις λογισμικού του συστήματος ελέγχου του έως και την τελευταία στιγμή. Αποτελεί όμως ένα μεγάλο άλμα στην ναυτική αεροπορία προσφέροντας βελτιώσεις όπως αυξημένη αξιοπιστία, περιορισμένες υποδομές πάνω στο πλοίο, μικρότερο πλήρωμα για να επιχειρεί και ταχύτερη προσαρμογή σε ευρύτερο φάσμα αεροπλάνων που μπορούν να το χρησιμοποιήσουν.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
Γιάννης Λέκκας
Guest

Έχει όμως ένα σοβαρό μειονέκτημα: Χωρίς ατμό οι φωτογραφίες από τις απονηώσεις δεν θα είναι το ίδιο ατμοσφαιρικές! Nimitz class rules!

Nikos
Guest
Nikos
tsimuha2
Guest
tsimuha2

Mε μια γεννητρια ατμου ολα λυνονται.

jimeta
Guest
jimeta

Σωστός ορθώς φίλε μου Γιάννη.

Spyros
Guest
Σπύρος

Σωστά. Σκεφτείτε τόσα πλάνα απο ταινίες που έχουμε, σε αργή κίνηση, με τους υπόλογους να τρέχουν ανάμεσα στους ατμούς… χωρίς ατμό; Απαράδεκτο!

tester
Guest
tester

Tην αυξημένη αξιοπιστία είναι μάλλον αρκετά νωρίς για να την κρίνουμε…

Nikos
Guest
Nikos

Εξέλιξη μεν, ανοργασμικό – αντιατμοσφαιρικό δε…

call the ball
Guest
call the ball

Συμφωνώ, ό,τι και να λέμε είναι ένα μεγάλο βήμα. Η αξιοπιστία θα έρθει και αυτή σιγά-σιγά. Όσο για τον ατμό, δεν θα λείψει από το πλήρωμα…

ΝΑΥΤΗΣ
Guest
ΝΑΥΤΗΣ

Οι Αμερικανοί από ότι φαίνεται είναι δύο κλάσεις και λίγες γράφω … ποίο μπροστά από τίς άλλες χώρες που έχουν Αεροπλανοφόρα… Πυρηνική πρόωση .. υψηλή ταχύτητα πάνω από 45 κόμβους…. ηλεκτρομαγνητικούς καταπέλτες… και πολλά άλλα ηλεκτρονικά καλουδια που δεν ξέρουμε…. Πραγματικά μοιάζει χωρίς υπερβολές αβύθιστο το Φόρντ….