Γκάφα (;) του Fox News με τους “5.000 Α/Α πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς της Βενεζουέλας”

4
2532
Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

Σε γκάφες δεν υποπίπτουν μόνο ρωσικά και τουρκικά ΜΜΕ (που συχνά έχουμε αναδείξει από αυτή την ιστοσελίδα, πχ δείτε εδώ, εδώ, εδώ και εδώ), αλλά ενίοτε και τα αμερικανικά, όπως το Fox στη προκειμένη περίπτωση.

Η παρουσιάστρια του Fox News, με ύφος που θυμίζει την γνωστή εκφωνήτρια ειδήσεων της Βόρειας Κορέας, κάνει λόγο -αναφερόμενη στην Βενεζουέλα- για πρωτοφανή στρατιωτική απειλή για τις ΗΠΑ, που όμοιά της δεν έχει ξαναυπάρξει από την Κρίσης της Κούβας το 1962.

Στη συνέχεια ισχυρίζεται πως η Βενεζουέλα διαθέτει 5.000 Α/Α βλήματα μεγάλης εμβέλειας, αναφερόμενη στα SA-24/Igla-S (εφάμιλλοι των Stinger), οι οποίοι ως γνωστόν είναι φορητοί Α/Α πύραυλοι μικρής εμβέλειας, κατά στόχων που πετούν σε χαμηλό και πολύ χαμηλό ύψος.

To κατά πόσο η “γκάφα” ήταν ηθελημένη ή όχι, είναι κάτι που δεν μπορούμε να απαντήσουμε. Δεν αποκλείεται ωστόσο, το συγκεκριμένο ΜΜΕ που τάσσεται υπέρ του Τραμπ, να ήθελα εσκεμμένα να καλλιεργήσει κλίμα τρόμου.


Μοιραστείτε το άρθρο
  •  
  •  
  •  

newest oldest most voted
Notify of
ΓΙΑΝΝΗΣ 1
Guest
ΓΙΑΝΝΗΣ 1

Άραγε οι ρώσοι και οι βενεζουελάνοι να αγόρασαν την υπ΄αριθμό 5.476. 516 μελέτη Έλληνα σχεδιαστή όπλων που μετατρέπει τέτοιους μικρούς αντιαεροπορικούς πυραύλους σε παγκόσμιου βεληνεκούς ?

Jerry
Guest
Jerry

Έχεις λυσσάξει εσύ με δαύτον!
Δικαίως βέβαια, δεν λέω, αλλά δεν χάνεις ευκαιρία

seb
Guest
seb

Τους πρόλαβαν οι Εβραίοι, πακέτο με το Άρτεμις.

zipo's
Guest
zipo's

Μην ξύνετε πληγές !!!