Στις 11 Μαΐου 2018 η γαλλική φρεγάτα «FS La Fayette» πέτυχε να κατασχέσει 260kg ηρωίνης στον Ινδικό Ωκεανό, ανακοίνωσε το Γαλλικό Ναυτικό.

Την αποστολή βοήθησαν αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας Falcon και το οργανικό ελικόπτερο του πλοίου. Η ποσότητα των ναρκωτικών ανακαλύφθηκε κατά τη νηοψία του ύποπτου σκάφους από δύναμη του πλοίου. Η αξία της ηρωίνης ανέρχεται σε €50 εκατ., ενώ το σύνολο της αξίας που έχει κατασχέσει μέχρι τώρα το γαλλικό πλοίο στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην Combined Task Group 150, φθάνει αισίως τα €200 εκατομμύρια.

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Επίτηδες το κάνετε με τη Λαφαγιέτ; Δεν τις θέλουμε. Ας τις πάρει το λιμενικό!

 2. Βοήθησε το οργανικό Ε/Π γιατί με 25kts ταχύτητα δεν θα τους έφτανε με τίποτα.

 3. Φιλικό Combo troll χτύπημα VS αναγνώστες=νοκ άουτ οι αναγνώστες.

  Πόσα καλά ξέρει το σαιτ τους αναγνώστες του. Ξέρει ότι βγάζουν σπυριά όταν ακούν La Fayette, οπότε αφού είμαστε πειραχτήρια, ας τους βάλουμε ένα αρθράκι να ανεβάσουμε την αδρεναλίνη.

  Και μετά κάποιος άλλος σκέφτεται, εε τι άλλο τσατίζει τους αναγνώστες? Οι νίλες που παθαίνει το δικό μας ΠΝ, όπως αυτή με τους ναρκέμπορους δίπλα στις φρεγάτες μας, όπου εμείς απλά τους παρακολουθούμε με το Flir και δεν κάνουμε τίποτα.

  Οπότε, τσααακ ένα τέλειο πειραχτικό/φιλικό combo troll χτύπημα και πάρτους κάτω, και Lafayette (σπυριά) και τα Γαλλικά καμάρια που με ένα άμπαλο σκάφος έχουν πιάσει ένα σκασμό ναρκωτικά (σπυριά που εμείς δεν πιάσαμε)…

  Μελλοντικά μπορούμε να πιάσουμε και τα P3 (αγαπημένο), τις τορπίλες και την αναβάθμιση των ΜΕΚΟ που πιάνουν σε όλους (αλλά δεν έχω σκεφτεί ακόμη πως μπορεί να μπουν combo σε ένα άρθρο, ίσως πχ στο στυλ τέλεια αναβάθμιση της Χ χώρας, η οποία με 500 εκατομμύρια: α) αναβάθμισε τα P3 της, β) αγόρασε 50 τορπίλες Black Shark με διαδικασία 3 εβδομάδων και παραλαβή σε ένα μήνα και γ) αναβάθμισε τρεις ΜΕΚΟ με ραντάρ AESA, προσθήκη 32 Aster 30 και SeaDome. Θα έπιανε τα 1000 σχόλια σε χρόνο dt.

Comments are closed.